26 sept. 2024 | 17:13

O emisiune iubită de români revine la TV. Totul e oficial, cine o prezintă

Emisiuni TV
O emisiune iubită de români revine la TV. Totul e oficial, cine o prezintă
O emisiune iubita de romani revine la TV

Una dintre cele mai iubite emisiuni de la noi din țară revine din toamnă pe micile ecrane. Postul TV a anunțat deja data la care va începe și când va putea fi urmărit show-ul. De asemenea, s-a aflat și cine îl va prezenta. Vezi mai jos toate detaliile!

Emisiunea care revine pe micile ecrane

Luciana Indre se întoarce la Prima TV cu un nou sezon al emisiunii ”Sănătate cu Stil”, care va debuta sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11:00.

În acest sezon, emisiunea se va concentra pe subiecte dedicate mamelor și bebelușilor, aducând pe micile ecrane informații esențiale despre monitorizarea sarcinii și îngrijirea celor mici.

”Cât de mult contează informația corectă! Îmi dau seama de asta și mai mult acum, când trăim noi începuturi alături de minunea din viața noastră, bebe Rafael”, a declarat Luciana Indre, care a devenit recent mamă pentru prima oară.

O emisiune pentru mămici

Noul sezon al emisiunii va aduce o serie de ediții speciale dedicate nevoilor mamelor și bebelușilor, acoperind teme precum monitorizarea dezvoltării celor mici, puericultura și îngrijirea bebelușilor.

În acest context, Luciana Indre a povestit despre vizita recentă a medicului său de familie, care i-a oferit sfaturi utile despre îngrijirea copilului.

”Paradoxal, deși avem acces mult mai rapid și mai ușor la informație, ne este tot mai greu să distingem între mit și realitate”, a spus îndrăgita prezentatoare TV.

Ea a subliniat importanța informării corecte, un obiectiv pe care emisiunea ”Sănătate cu Stil” îl urmărește încă de la lansarea sa, în octombrie 2020.

Citește și Demisie de răsunet în televiziune. Radu Banciu a rupt contractul cu Prima TV!

Luciana Indre se laudă cu o carieră impresionantă

Luciana Indre nu este doar o prezentatoare de succes, ci și o jurnalistă cu o vastă experiență. A absolvit Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și a intrat în presă acum 15 ani, ca și corespondent pentru Realitatea TV. De-a lungul carierei, a fost prezentatoare de știri și a moderat o emisiune politică la Look TV.

”Sănătate cu Stil” a devenit rapid o emisiune apreciată, oferind telespectatorilor sfaturi prețioase despre sănătate, stil de viață și îngrijire personală. Emisiunea continuă să fie difuzată săptămânal, oferind publicului informații din surse avizate. Astfel, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, Luciana Indre și invitații săi aduc pe ecran cele mai relevante teme pentru sănătatea fizică și psihică a românilor.

Citește și Cristi Brancu se reprofilează? Ce decizie neașteptată a luat prezentatorul Prima TV: „Subiectul este tulburător” VIDEO EXCLUSIV!