Ce lovitură a primit Brigitte Pastramă. Vestea dată la final de an

Ce lovitură a primit Brigitte Pastramă. Vestea dată la final de an
Brigitte nu poate vinde saormeria pe care o are cu Florin Pastrama

Brigitte Pastramă a primit lovitura de grație, iar vestea a picat ca un trăznet acum, la final de an. Ce lovitură a primit vedeta din fcauza pandemiei de coronavirus, citiți în rândurile de mai jos.

Brigitte Pastramă, lovitură de grație pe final de an. Ce se întâmplă cu șaormeria din Fundeni

Brigitte Pastramă a primit o lovitură din cauza epidemiei de coronavirus. Brigitte și Florin Pastramă au făcut bani frumoși cu șaormeria pe care o dețineau, însă în urmă cu ceva timp s-au văzut nevoiți să o scoată la vânzare din cauza pandemiei care a dus la dispariția clienților.

Din cauza contextului sanitar, când nimeni nu mai face investiții, nu au reușit să găsească un cumpărător, astfel că praful s-a așternut peste afac4erea celor doi.

Din lipsă de clienți, soții Pastramă s-au hotărât să vândă afacerea

Epidemia de coronavirus a închis afacerea cu șaorma pe care o dețineau Brigitte și Florin Pastramă. De câteva luni bune au scos-o la vânzare, solicitând un preț de 57.000 de euro, însă iată că nici acum nu au reușit să încheie o tranzacție.

De asemenea, în primăvara acestui an, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, și-au deschis o afacere în domeniul fast-food-ului, mai exact, o șaormerie situată în zona Fundeni a Capitalei. La început le-a mers ca pe roate și soții Pastramă munceau cot la cot cu angajații, zi lumină, de abia putând să facă față comenzilor.

Șaormeria le-a adus bani frumoși celor doi

A mers foarte bine o vreme, celebrul cuplu vânzând sute de șaorme pe zi, însă epidemia le-a tăiat tot sporul. Vânzările au scăzut drastic, datorile au crescut, astfel că business-ul celor doi a fost scos la vânzare la doar patru luni de la inaugurare.

Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, este anunţul postat de Brigitte Pastramă pe site-ul OLX, postat la începutul verii anului 2021.

Șaormeria se deteriorează cu fiecare zi care stă închisă

Brigitte Pastramă nu a reușit să vândă afacerea la cheie cu șaorma, astfel că zilele trecute, au fost surprinse imagini incredibile cu shaormeria soților Pastramă, dusă în faliment de virusul ucigaș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI