05 mai 2020 | 15:48

Brigitte Sfăt, adevărul despre noua sarcină. Ce a anunțat acum bruneta, împreună cu Florin Pastramă

Știri generale
Brigitte Sfăt, adevărul despre noua sarcină. Ce a anunțat acum bruneta, împreună cu Florin Pastramă
Brigitte Sfăt, adevărul despre noua sarcină. Ce a anunțat acum bruneta, împreună cu Florin Pastramă

După îndelungi chinuri, Brigitte și Florin Pastramă urmează să devină părinți. Se pare că vedeta a rămas însărcinată, de această dată pe cale naturală.

Brigitte Sfăt, adevărul despre noua sarcină. Ce a anunțat acum bruneta, împreună cu Florin Pastramă

Cu toate că cei doi s-au dat de gol în cadrul unei emisiuni de televiziune, oferind detalii despre acest subiect, în prezent bruneta este mai rezervată în declarații.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au dat de înțeles unei țări întregi, luni, 4 mai 2020, că visul lor cel mai mare s-a îndeplinit și că urmează să devină părinți.

Conform informațiilor dezvăluite în presă, Brigitte a spus că este însărcinată în prima lună, dar că și-ar fi dorit ca marea vestea să fie dată după primul trimestru de sarcină. Florin Pastramă însă, extrem de entuziasmat, a spus ”ne vedem la botez”. Anunțul acesta a venit astfel și ca o infirmare a zvnorilor apărute, conform cărora lucrurile între ei nu ar fi deloc roz și, mai mult, că s-ar vorbi și despre un potențial divorț.

Vrea să fie mai discretă

Contactată de Antena Stars, Brigitte a replicat că, pentru moment, vrea să fie cât mai discretă. În plus, crede și în superstiții, însă factorul determinant pentru decizia ei a fost și pierderea ultimei sarcini.

Reamintim că cei doi soți au trecut prin momente grele atunci când bruneta a pierdut sarcina.  De la acel moment, aceasta a decis să se relaxeze și să renunțe la tratamente.

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea. Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu”, a declarat Brigitte Pastramă în urmă cu ceva timp.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro