Veste bombă în showbiz! Brigitte Sfăt este însărcinată. Când va deveni tătic Florin Pastramă

Brigitte Sfăt este gravidă

Brigitte Săft este însărcinată! Minunea s-a produs pe timp de izolare. Cei doi nu și-au pierdut speranța după sarcina pe care a pierdut-o bruneta în urmă cu ceva timp, iar acum abia dacă-și încap în piele de fericire. Când va deveni tătic Florin Pastramă?

Brigitte Sfăr este însărcinată! Când va deveni tătic Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastamă își văd visul cu ochii! Cei doi urmează să devină părinți. Primul lor copil va veni pe lume peste 8 luni.Chiar vedeta a anunțat că este însărcinată în prima lună, conform viva.ro. Anul 2020 e clar unul plin de surprize, iar ultima la care nimeni nu s-ar fi așteptat era viitorul moștenitor al lui Pastramă. Cei doi soți au trecut prin clipe grele atunci când bruneta a pierdut prima sarcină.  De atunci, a decis să se relaxeze, să trăiască momentul și să renunțe la tratamente.

Fanii cuplului se bucură enrom pentru acest lucru, mai ales că este primul copil al lui Florin, iar deja de mult timp se știe că adoră copii și și-a dorit nespus să aibă unul. Amintim că fosta soție a lui Iilie Năstase mai are doi copii din mariajele anterioare de care are grijă împreună cu soțul ei actual.  „În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, a declarat o persoană din anturajul lui Brigitte Pastramă, pentru Click!.

Brigitte este însărcinată! Soții Pastramă vor deveni părinți peste 8 luni
Brigitte este însărcinată! Soții Pastramă vor deveni părinți peste 8 luni

„Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina”

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea. Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu”
Brigitte Pastramă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI