Brigitte Pastramă și-a făcut soțul de râs, în public. Ce a zis despre Florin: ”Vă dați seama cum miroase?”

Brigitte Pastramă și-a făcut soțul de râs, în public. Ce a zis despre Florin: ”Vă dați seama cum miroase?”
Beigitte Pastrama, probleme casnice

Brigitte și Florin Pastramă se confruntă cu probleme casnice. În urma acestora bruneta și-a făcut soțul de râs. Ce a putut să spună despre partenerul ei?

Brigitte și Florin Pastramă, discuții domestice

În familia Pastramă iar au apărut neînțelegerile. Brigitte îi aduce acuze soțului ei pe care susține că este foarte supărată. Toate supărările, se pare că au pornit de la o centrală care s-a stricat. Din această cauză bruneta nu a reușit să-și mai facă un duș de trei zile, iar lucrul acesta a supărat-o peste măsură pe vedetă. Aceasta a fost atât de supărătă, încât a dat vina pe soțul ei pentru cele intâmplate.

Brigitte și Flori Pastramă nu au nici căldură și nici apă caldă, de trei zile, din cauza ca centrala lor s-a stricat. În tot acest timp bruneta nu a putut să își mai facă duș și a fost nevoită să stea îmbrăcată cu geaca de iarnă în casă. Cum un rău nu vine niciodata singur, instalatorul pe care l-au chemat sa le repare centrala ar fi plecat cu banii fără să repare ce avea de reparat.

„Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încălzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se poate repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

Brigitte supărată pe partenerul ei de viață

Situația cu centrala a supărat-o pe brunetă tare de tot, încât și-a descărcat nervii pe soțul ei, pe care l-a găsit a fi țapul ispășitor. Bruneta l-a acuzat pe acesta că nu ar fi un bărbat adevărat deoarece nu a reușit să repare centrala. Situația a devenit și mai tensionată atunci când soțul brunetei a apărut aranjat și parfumat, în ciuda faptului că ei nu dispuneau de apă caldă.

Florin Pastramă a intervenit și el și s-a justificat pentru acuzele pe care i le aducea soția sa. El susține că dacă s-ar fi priceput ar fi reparat centrala, dar el nu este instalator, iar Brigitte nu are decât să-și ia un instalator.

„Eu m-am trezit de dimineață și m-am dus la mama și am făcut o baie fierbinte. Când eu am venit, Brigitte era foarte supărată. A început să îmi spună că eu nu sunt bărbat în casă, că nu știu să repar centrala. Păi dacă știam, o reparam eu. Dar eu nu sunt instalator. Că ea vrea bărbat adevărat. Păi să își ia un instalator”, a spus și Florin, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI