Ce a pățit Brigitte Pastramă, chiar în casa ei. Moment ireal, nu i-a venit să creadă că e posibil

Ce a pățit Brigitte Pastramă, chiar în casa ei. Moment ireal, nu i-a venit să creadă că e posibil
Ce a pățit Brigitte Pastramă

Mulți o cunosc pe Brigitte Pastramă, fiind printre cele mai celebre femei din România. Vedeta duce un trai luxos, însă a avut parte și de experiențe mai puțin plăcute în viață.

Ce a pățit Brigitte Pastramă, chiar în casa ei

În urmă cu ceva vreme, vedeta a trecut printr-un moment cumplit care speriat-o foarte tare. De atunci, Brigitte Pastramă este din ce în ce mai îngrijorată. Deoarece este o persoană publică, mulți se bagă în viața ei în căutarea senzaționalului, ba chiar mai mult, îi intră și neinvitați în locuință.

Brigitte Pastramă s-a trezit cu un musafir nepoftit în casă, însă nu era vorba despre vreo vizită. Se pare că nu a fost pentru prima oară când vedeta ar fi trecut prin astfel de momente.

”A mai intrat iar cineva în casă? Am crezut că iar a intrat cineva. Nu ne-am trezit noi acum o oră cu cineva în casă, o necunoscută, care mi-a băgat microfonul în gură?”, a zis Brigitte Pastramă, în timp ce prepara micul-dejun.

Nu este prima oară când Brigitte Pastramă a avut musafiri nepoftiți

Au trecut câteva luni de la scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul său Robert Sfăt. La acea vreme câțiva dintre prietenii lui Robert i-ar fi intrat în casă. După toate acestea, vedeta a depus plângere la poliție. În urma acestor întâmplări Robert s-a mutat din casa mamei sale.

În cadrul unei emisiuni TV, fiul lui Brigitte Pastramă spunea că mama sa l-a lăsat fără nici un ban. Mai mult, el avea de gând să o dea în judecată pentru a recupera banii din moștenirea lăsată de tatăl său.

”Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.red Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aștept să văd dacă mi-i aruncă și pe ăia. (…) A investit bani în operații estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moștenirea”, spunea atunci Robert Sfăt.

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă operație estetică

Este cunoscut faptul că Brigitte Pastramă nu ezită să calce pragul medicului estetician ori de câte ori simte nevoia. Cu puțin timp în urmă, ea a mers împreună cu soțul său să își facă o nouă operație. Mai exact, ea a vrut să-și ridice buza superioară.

”Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia”, i-a spus Brigitte soțului ei după intervenție.