Florin Pastramă, la un pas de moarte: ”Am chemat iar salvarea și nu au mai venit”

Florin Pastramă, la un pas de moarte: ”Am chemat iar salvarea și nu au mai venit”
Florin Pastramă, la un pas de moarte

Brigitte și Florin Pastramă au dezvăluit faptul ca au fost infectate cu Covid-19. Barbatul a ajuns chiar și la spital pentru tratament. Numărul celor care au fost infectați cu noul coronavirus este în continuă creștere, printre aceștia numărându-se și Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au fost prezenți în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, unde au povestit prin ce au trecut.

Brigitte și Florin, declarații despre infectarea cu coronavirus

Brigitte, deși, nu a făcut testul pentru coronavirus, este convinsă că a fost infectată de două ori cu acest virus. Prima dată, după cum declara ea, ar fi fost la începutul pandemiei în luna martie, apoi, la sfârșitul lunii august. Tot atunci a contactat virusul și soțul ei, Florin Pastramă. Simptomele pe care le-a avut bărbatul ar fi fost mai grave, așa că au chemat ambulanța.

“Am făcut de două ori Covid. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era Covid. Am făcut iar amândoi, pe 14 august. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți.

Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut ca moare, am chemat salvarea și l-au dus la spitalul Elias, unde a urmat protocolul de tratament de acolo”, a spus Brigitte Pastramă luni seara, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă, bolnavi de Covid de două ori

Cu toate că omul de afaceri a avut simptome mai grave decât soția sa, fiind nevoit sa ajungă la spital, și-a revenit relativ repede. A urmat un tratament acasă, însa a povestit ca nu a putut să respire. La momentul acela nu știau ca este vorba despre coronavirus, crezând ca este o răceală, dupa simptomele pe care le-au avut.

Brigitte și Florin Pastramă spuneau că două zile ar fi durat simptomele în cazul primei infectări, ea fiind nevoită sa schimbe des hainele, pentru ca transpira abundent. În schimb Florin a avut simptome mai grave decât soția lui. El a fost nevoit sa apeleze la consult medical și la medicație.

Când s-ar fi infectat pentru a doua oara simptomele în cazul celor doi soți au durat mai bine se o saptamână, dupa cum declarau chiar ei. De asemenea, ar fi fost mult mai gravă, în cazul lor, conform declarației lui Brigitte, care spunea ca Florin Pastramă s-a simțit foarte rău.

„S-a simțit foarte rău, am crezut ca moare”, a spus Brigitte în emisiune la Antena Stars.

Soțul lui Brigitte nu vrea să se vaccineze

Pe de cealalta parte soțul brunetei a confirmat faptul ca simtomele lui au fost destul de grave.

”Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă. A doua zi am chemat iar salvarea și nu au mai venit, au zis că nu mai au salvări și sunt caz ușor”, a spus acesta la Antena Stars.

După ce au scăpat virus, Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut testul de anticorpi care a ieșit pozitiv, confirmânduli-se bănuială pe care o aveau de dinainte.

“Am făcut testul de anticorpi și avem destui. Eu totuși vreau să mă și vaccinez, Florin nu vrea”, a mai declarat Brigitte.

Florin Pastramă susține că nu se va vaccina, cu toate că a trecut prin boala aceasta, el spune ca nu este adeptul vaccinului.