Brigitte Pastramă a luat o nouă decizie majoră. De ce și-a făcut o nouă operație estetică

Brigitte Pastramă a luat o nouă decizie majoră. De ce și-a făcut o nouă operație estetică
De ce și-a făcut Brigitte Pastramă o nouă operație estetică

Brigitte Pastramă nu ezită să apeleze la medicii esteticieni ori de câte ori are ocazia. Vedeta a suferit de-a lungul timpului mai multe astfel de intervenții estetice, însă acestea nu au fost aprobate de fiecare dată de urmăritorii ei.

De ce și-a făcut Brigitte Pastramă o nouă operație estetică

Brigitte Pastramă a apelat la medicul estetician de peste 20 de ori. Vedeta vrea să scape de orice complex, așadar, a mers împreună cu Florin Pastramă să-și facă o nouă intervenție pentru a-și ridica buza superioară.

”Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă după operație.

”Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflată”, a fost reacția neașteptată a lui Florin Pastramă după ce a văzut-o.

Se pare că nici Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, nu a fost prea încântat de noua operație estetică a mamei sale, care a întrebat-o de ce a făcut acest lucru.

”Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas. Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd”, a fost răspunsul lui Brigitte Pastramă, potrivit Cancan.

Câte operații are soția lui Florin Pastramă

În urmă cu aproximativ 4 ani, Brigitte Pastramă susținea că este mulțumită de cum arată și nu voia să mai apeleze la medicul estetician. Cu toate acestea, numărul intervențiilor estetice a trecut de 20 acum.

”Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât(…). Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții.

Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime. Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu? ”, spunea la acea vreme Brigitte, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI