Brad Pitt, în fustă pe covorul roșu! Imaginile pe care fanii nu le vor uita niciodată VIDEO

Brad Pitt, în fustă pe covorul roșu! Imaginile pe care fanii nu le vor uita niciodată VIDEO
Brad Pitt, în fustă pe covorul roșu!

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu. Imaginile pe care fanii nu le vor uita niciodată. Actorul știe cum să iasă în evidență. Starul hollywoodian și-a făcut apariția pe covorul roși, la Berlin, îmbrăcat într-un kilt, fusta tradițională purtată de bărbații din Scoția. Brad Pitt nu a fost trecut cu vederea!

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu

Brad Pitt este acum într-un turneu de promovare a noului său film. În cinematografele din România, filmul va putea fi vizionat din data de 5 august. Pus pe glume, Brad Pitt și-a exersat chiar și limba germană pe covorul roșu. Starul în vârstă de 58 de ani a fost plin de energie și foarte dezinvolt la premiera de la Berlin a noului său film, denumit „Bullet Train„.

Subiectul filmului vorbește despre niște asasini plătiți care se găsesc în același tren de mare viteză, cu numai câteva opriri între Tokyo și un alt oraș japonez, care este situat la câteva sute de kilometri de capitala Japoniei.

Fusta lui Pitt lăsa la vedere, de asemenea, câteva dintre tatuajele lui picior, inclusiv ceea ce părea a fi o față de rinocer și un craniu uman. Potrivit British Vogue, Pitt a anticipat odată că bărbații vor adăuga fuste în garderoba lor în timp ce își promova filmul Troia, în 2004.

„Bărbații vor purta fuste până în vara viitoare”, spunea el la acea vreme, conform People.com.

„Aceasta este predicția mea. Filmul răspunde la ambele genuri. Noi mergeam după realism, iar grecii purtau fuste tot timpul atunci.”

Despre noul film al lui Brad Pitt

Brad Pitt a fost fotografiat și de renumitul fotograf portret Mark Seliger într-o varietate de rochii, într-un shooting pentru coperta revistei Rolling Stone în anul 1999. Fotografiile au fost făcute înainte ca el și Jennifer Aniston să se căsătorească.

Noul film al lui Brad Piit este o comedie plină de acțiune, ea marcând revenirea lui Brad Pitt pe marile ecrane, după „A fost odată la Hollywood”, filmul care i-a adus Oscarul în 2020. Recent, Brad Pitt a vorbit despre faptul că ar suferi de o tulburare neurologică, din cauza căreia nu reușește să rețină și să recunoască fețele oamenilor, inclusiv pe ale persoanelor din familie.

„Știi, faci o lună de terapie, ai o epifanie și crezi că ai înțeles totul și că nu vei mai fi niciodată părăsit”, a spus anterior Pitt pentru GQ, referindu-se la personajul său. . „Asta a fost. „Am prins asta, sunt gata de plecare!”