Cât de perverși erau Brad Pitt și Angelina Jolie. Detaliile vieții intime au fost publicate abia acum

Cât de perverși erau Brad Pitt și Angelina Jolie. Detaliile vieții intime au fost publicate abia acum
Angelina Jolie si Brad Pitt au divortat in 2016

S-a aflat cât de perverși erau Brad Pitt și Angelina Jolie, pe vremea când formau un cuplu. Detaliile vieții intime a celebrului cuplu au fost publicate abia acum. Bard Pitt și Angelina Jolie au decis să se despartă în 2016, după 12 ani petrecuţi împreună şi şase copii și mulote partide de amor de neuitat. Divorţul lor a şocat o lume întreagă pentru faptul că le stătaea așa de bine împreună.

Brad Pitt și Angelina Jolie, un cuplu pervers când venea vorvba de amor. Incredibil ce avea Angelina, în permanență, pe noptiera din dormitor

Brad Pitt și Angelina Jolie erau foarte perverși, pe vremea când încă formau un cuplu. Detaliile despre viața lor intimă au ieșit acum la suprafață.

Angelina Jolie și Brad Pitt au șocat o lume întreagă cu divorțul lor care a fost anunțat în 2016, după ce petrecuseră împreună 12 ani și mai aveau și șase copii. Acum, a ieșit la suprafață și fatul că cei doi aveau partide de amor de neuitat în dormitor.

Brad Pitt și Angelina Jolie aveau o viata amoroasa intensa
Brad Pitt și Angelina Jolie aveau o viata amoroasa intensa

Cine a furnizat presei amănuntele neștiute din dormitorul celor două vedete

Astfel, pe vremea când Brad Pitt şi Angelina Jolie erau nedezlipiţi unul de altul, un prieten al cuplului a detaliat amănunte din viaţa intimă a celor două vedete. Astfel, în presa americanăau apărut detalii picante din viața celebrului cuplu.

Astfel, sursa care a vrut să rămână anonimă a ţinut să amintească că relaţia celor două superstaruri era nemaipomenită în dormitor, iar Angelina Jolie se lăuda cu performanţele lui Brad Pitt în pat.

Brad Pitt, cel mai bun partener al Angelinei Jolie

Cel mai bun partener de sex din viaţa ei”, aşa îl descria Angelina Jolie pe cel care i-a devenit soţ şi tată al copiilor ei.

În plus, Angelina jolie nu ar fi fost deloc uşor de satisfăcut, maia les dacă se ține cont de faptul că avea ceva experienţă la acest capitol. Aceasta avea pretenția de la Brad Pitt să fie destul de dur cu ea, dar în același timp și jucăuș și tandru.

De ce mai avea nevoie Angelina Jolie, în afară de Brad Pitt, pentru o partidă de amor de neuitat

În plus, potrivit dezvăluirilor făcute de apropiatul cuplului, Angelina Jolie se asigura tot timpul că avea tot ce-i trebuia pentru o partidă reuşită de amor.

Pe lângă Brad Pitt, Angelina Jolie avea adesea nevoie de alte câteva elemente esenţiale din cutia ei specială pe care o ținea pe noptiera dormitorului conjugal. Cutia, conținea, binențeles, jucării sexuale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI