Botez din Buzău, întrerupt de polițiști. Nașul era Adi Minune, dar poliția a avut un șoc când a aflat al cui e copilul

Botez din Buzău, întrerupt de polițiști. Nașul era Adi Minune, dar poliția a avut un șoc când a aflat al cui e copilul
Botez în Buzău întrerupt de polițiști.

Un botez cu 250 de invitați a fost întrerupt în Buzău de organele de poliție, la care nașul era nimeni altul decât Adi Minune. Polițiștilor nu le-a venit să creadă cine e tatăl copilului.

Botez întrerupt de polițiști. Au fost șocați când au aflat al cui e copilul

Polițiști din Buzău au oprit petrecerea, care se desfășura în noaptea de luni spre marți, într-un salon de evenimente din comuna Merei, județul Buzău, la care erau participante 250 de persoane. Nașul era chiar Adi Minune.

Florin Salam și alți cântăreți de manele urmau să cânte în cardul evenimentului, dacă polițiștii și jandarmii nu le stricau planurile.

Tatăl copilului, sub control judiciar

Tatăl copilului este un personaj aflat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, în urma căruia s-au făcut multe percheziții la sfârșitul lunii iulie. După oprirea botezului, nașul Adrian Minune a avut timp doar pentru anunțarea strângerii darului la plecarea invitaților din cortul de evenimente.

”În cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un botez la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului, un tânăr de 31 de ani, din localitate, prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenției toți participanții au părăsit locația”, informează IJP Buzău.

Dosarul în care era implicat

În data de 22 iulie, polițiștii au efectual 13 percheziții în județele Buzău și Prahova, la mai multe locuințe a unor bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani.

Polițiști în stradă
Au avut un șoc când au aflat al cui e copilul.

În urma cercetărilor s-a stabilit că suspecții ar fi recrutat 18 tinere, dintre care 16 din România și două din Bulgaria, în scopul exploatării sexuale. Fetele au au practicat prostituția pe teritoriul Spaniei, Germaniei, Elveției și Marii Britanii.

”În urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință”, mai informează IJP Buzău, potrivit site-ului local stiridebuzău.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI