Bombă în politică! Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD. Ce plănuiește acum

Bombă în politică! Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD. Ce plănuiește acum
Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD!

Ionuț Dolănescu ia calea politicii! Acesta a lăsat muzica pe un loc secundar și e mai pregătit decât niciodată să dea startul unei noi experiențe. Ce plănuiește acum cunoscutul cântăreț de muzică populară?

Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD

Așchia nu sare departe de trunchi nici în cazul acesta! Ionuț Dolănescu lasă puțin muzica din vedere și intră nerăbdător într-un alt scenariu din viața sa. Ionuț o ia pe urmele fratelui său mai mic, dar și ale tatălui. Cântărețul s-a înscris în PSD și ar putea candida în viitorul apropiat la alegerile locale. Dn păcate, o gafă de proporții l-a făcut cu câțiva ani în urmă să se retragă din Partidul Ecologist și să uite de politic. Fiul lui Dolănescu și al Mariei Ciobanu a revenit, dar de data asta în Partidul Social Democrat, conform anunțului de pe Facebook al liderului PSD Dâmbăvița, Corneliu Ștefan.

„Ionuţ Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă!”, a fost mesajul postat de sursa citată. Corneliu Ștefan a purtat deja discuții cu cântărețul despre un proiect cultural. ”Este dâmboviţean şi s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judeţul Dâmboviţa”, a spus acesta, pentru știripesurse.ro. Întrebat dacă Ionuț va fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultura. Cred că Ionuţ Dolănescu este un brand naţional”.

Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD
Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD

Dragoș Dolănescu e deputat în Costa Rica

Solistul de muzică populară a debutat în politică în 2008, în cadrul Partidului Ecologist, iar o gafă l-a trimis repede din nou pe scenă – după ce a încurcat poluția (boala sexuală) cu poluarea. Tatăl său a cochetat și el cu politica, fiind deputat în legislatura 2000-2004 în județul Ilfov, pe listele PRM. Dragoș Dolănescu a format un partid politic în Costa Rica unde a fost ales deputat în 2018. Fratele mai mic al lui Ionuț ar putea să devină un candidat veritabil la următorul mandat de președinție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI