„Bobonete a murit”. O concurentă l-a făcut să plângă pe Mihai Bobonete la Românii au talent

Cum i-a impresionat pe juratii Romanii au Talent

În sezonul al 12-lea Românii au Talent, lucrurile nu sunt doar despre talent și voie bună. Există și momente emoționante, la care jurații nu își pot stăpâni lacrimile. De fapt, un astfel de moment a existat și în primul episod, când o fetiță a venit pe scenă cu o poveste de-a dreptul tristă. Micuța a povestit că mama ei salvează câini de pe stradă și a spus că dacă ar câștiga premiul cel mare i-ar investi în animăluțele salvate și în asociația pe care mama ei o are. 

Fetița care l-a făcut pe Bobonete să plângă la Românii au talent

Micuța i-a impresionat pe jurați cu dragostea ei față de animale. Ea a povestit o întâmplare de-a dreptul impresionantă. 

Raisa are 11 ani și o ajută pe mama ei la asociația de animale, având grijă de căței și îngrijindu-i pe toți cu aceeași dedicare. 

Dialogul dintre Raisa și jurați a fost unul de-a dreptul emoționant, mai ales când Andra a întrebat ce poartă micuța la gât. 

Andra: Eu sunt curioasă, că știi atunci când cânți, câinii scot au tendința să scoată niște zgomote. Ți s-a întâmplat?

Raisa: Da. De exemplu, aveam un câine pe care, apropo, mare coincidență, îl chema Bobonete. De fiecare dată când cântam la pian el lătra lângă mine.

Andi: Ne-a lovit pe amândoi odată că a zis și apropo.

Bobonete: Normal, că era talentat, îți dai seama. Ce s-a întâmplat cu Bobonete?

Raisa: Bobonete, din păcate a murit.

Dragoș Bucur: Eu cred că tati a trimis-o la emisiunea asta.

Andra: Eu am remarcat că porți ceva la gât. Ce este?

Povestea Raisei este una emoționantă

Raisa: Da, am un lănțișor, a fost al tatălui meu.

Andra: A fost.

Raisa: Tatăl meu a decedat acum un an și la înmormântarea lui (n.r. fetița a început să plângă și nu a mai putut continua povestea)

Raisa a explicat că poartă cruciulița de când tatăl ei a decedat.

„Port această cruciuliță care a fost a tatălui meu și când s-a dus am primit-o eu, nu mi-a dat-o el. Eram la înmormântare și mă simțeam rău și am luat crucea asta de la bunica mea și după m-am simțit mai bine”, a spus micuța.

„Pentru ea a fost un șoc și a trebuit să asimileze ideea de moarte, ceea ce pentru un copil de 10 ani e foarte greu”, a spus mama fetiței.

Andra: Stai că vin să te iau în brațe. Hai la mine, puiule. Să știi că e foarte frumoasă.

Raisa: Mi s-a întins rimelul?

Andra: Da, dar noi suntem fete și avem grijă una de alta.

Micuța a interpret piesa preferată a tatălui său, spunând că este sigură că el o vede și că este mândru de ea. A obținut patru de „da” și a mers în etapa următoare.