Boala cruntă pe care o are Cătălin Botezatu. Medicii l-au pus la regim imediat

Boala cruntă pe care o are Cătălin Botezatu. Medicii l-au pus la regim imediat
Boala cruntă pe care o are Cătălin Botezatu.

Ce boală cruntă are Cătălin Botezatu. Medicii l-au pus la regim imediat pe celebrul designer. De altfel, în ultimii ani, Cătălin Botezau s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu cancer. Din fericire, Cătălin Botezatu a reușit să treacă peste acea perioadă grea, însă recent a ajuns din nou pe mâinile medicilor, fiind la un pas de o altă intervenție.

Boala cruntă pe care o are Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a povestit într-un interviu faptul că a trecut din nou prin clipe dificile din cauza unor dureri insuportabile de stomac și pancreas. El a ajuns de urgență la spital, în Timișoara, acolo unde se afla.

În urma investigațiilor, Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o pancreatită acută, boală ce se poate o agrava, dacă nu se iau măsuri la timp. Designerul este nevoit să țină un regim strict, bazat pe piure, focacia și apă, fără băuturi rafinate sau mâncăruri scumpe.

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată.

Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru Viva.ro.

Cum a descoperit Cătălin Botezatu că are cancer

Cătălin Botezatu a mai mărturisit că este pentru prima dată când ține un regim.

„Pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată”, a mai menționat Cătălin Botezatu.

Amintim că, în urmă cu doi ani, Cătălin Botezatu a trecut prin clipe grele. El a aflat că are cancer, după un control periodic. El le-a povestit medicilor că anumite înțepături în partea dreaptă l-au îngrijorat, astfel că a făcut câteva investigații suplimentare.

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check-out complet.

După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să mă supună unui test ecograf foarte performant, unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicelui era o tumoră. Mi-au spus că e cancer.

Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric”, povestea Cătălin Botezatu, pentru CIAO.