Cătălin Botezatu critică ținuta lui Carmen Iohannis. Ce a putut spune și despre Jill Biden și geaca ei VIDEO

Cătălin Botezatu critică ținuta lui Carmen Iohannis. Ce a putut spune și despre Jill Biden și geaca ei VIDEO
Catalin Botezatu critica tinuta lui Carmen Iohannis. Ce a putut spune si despre Jill Biden si geaca ei

Cătălin Botezatu a venit cu o analiză completă la adresa primelor doamne, Jill Biden și Carmen Iohannis, de la întâlnirea de sâmbătă după-amiază, din București.

Cătălin Botezatu, comentarii la adresa ținutelor primelor doamne ale președinților Biden și Iohannis

Prima Doamnă a SUA şi Prima Doamnă a României s-au întâlnit la Bucureşti, în cadrul primei vizite pe care Jill Biden a efectuat-o în România

”O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă. Sunt amândouă foarte primăvăratice.

Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta”, a declarat Botezatu, la Antena 3.

Acesta spune că au optat bine pentru imprimeurile florale, acest aspect fiind în noile trenduri, însă nu este pe deplin mulțumit de alegerea pantofilor. Celebrul designer a venit cu un sfat și pentru staful care s-a ocupat de activitățile de azi.

”Atenție când oferiți flori! Nu știu cine le oferă, protocolul de stat… Unei doamne, în general, și când mai vorbim și de prima doamnă, i se oferă anumite flori și niciodată cu ambalaj. În ceea ce privește buchetul primei doamne Iohannis, este un buchet foarte colorat”, a precizat Botezatu.

Citește și: Ținuta lui Carmen Iohannis, umilită de internauți: „Poza de la Casa de Cununii Sector 6. Ce rochii”

Botezatu a discutat și despre ținuta lui Jill Biden, de la întâlnirea cu militarii din baza Mihail Kogălniceanu, unde a luat masa alături de soldații SUA.

”Nu îmi dau seama foarte bine de geacă. Are o rochie albă, dintr-un jerse care are cădere, dar nu îmi dau seama de geacă. Eu în locul doamnei Biden alegeam, dacă tot voiam să merg acolo printre soldați, alegeam o geacă tip biker scurtă, cu revere late, nu neapărat cu ținte, nu neapărat cu capse, dar mai simplă dacă tot era acolo.

Nu știu dacă i s-a oferit sau nu acea șapcă, pentru că nu se potrivește deloc cu ținuta. Dacă a fost întâmpinată și i-a fost oferită, atunci, da, se poate explica faptul că a ținut-o pe cap”, a mai spus Cătălin Botezatu.