Câți bani au adunat vedetele din România pentru copiii cu autism. Cabral și Cătălin Botezatu au fost lideri (exclusiv)

Câți bani au adunat vedetele din România pentru copiii cu autism. Cabral și Cătălin Botezatu au fost lideri (exclusiv)
15 vedete au strâns bani pentru copiii cu autism din România

Cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc și-au unit forțele pentru o cauză nobilă și au reușit să strângă o sumă impresionantă de bani pentru copiii cu autism din România. Smiley, Delia, Cătălin Botezatu și Cabral sunt doar câteva dintre vedetele care s-au asociat celor de la Artmark și Asociația Help Autism.

Ce vedetă a strâns cei mai mulți bani

Vedetele au fost de acord să-și ofere timp în compania celor care au oferit în schimb diverse sume de bani, în cadrul unei licitației online. Cea mai mare sumă de bani cerută în licitație a fost 5.000 de euro, acordată în schimbul ocaziei de a naviga câteva ore pe Marea Neagră, alături de echipajul lui Cabral.

A doua cea mai mare sumă a fost 4.000 de euro, iar în schimbul acesteia, Cătălin Botezatu oferea o rochie specială concepută de el. În total, 15 vedete au participat, cu ajutorul celor de la Artmark și Asociația Help Autism, la cazul umanitar.

Cele 15 vedete sunt: Cabral, Cătălin Botezatu, Mihai și Elwira Petre, Smiley, Andi Moisescu, Anna Lesko, Dan Bittman, Mircea Lucescu, Delia, Iulia Albu, Ana Maria Brânză, Micutzu, Cătălin Scărlătescu și Mihai Bendeac.

„Toate scopurile anunțate anterior au fost atinse, la prețurile de pornire în cadrul licitației. Momentul poate ușor surprinzător al licitației s-a derulat atunci când a venit momentul lecțiilor de dans oferite de Elwira și Mihai Petre. Aici am avut mai mulți doritori”, a precizat pentru impact.ro Alina Panico, PR Manager al Artmark.

Câți bani au strâns în total vedetele

Câțiva câștigători se vor bucura de lecții de dans venite din partea lui Mihai Petre și Elwire Petre, câștigători a șase titluri de campioni naționali. Aceștia conduc prestigioasa Academie e Dans „Mihai Petre”, înființată în anul 2002.

„Momentan suntem în concediu și plecați din țară. Vom discuta cu câștigătorii la finele lunii mai sau la începutul lunii iunie. Vom vedea exact ce vom decide să facem abia atunci”, a precizat la rândsul său pentru impact.ro Mihai Petre.

Totodată, Smiley a reușit să strângă 3.000 de euro, iar în schimbul sumei de bani, cineva a avut ocazia de a petrece timp alături de artist în studioul său de înregistrări. În schimbul a 2.000 de euro, cei care au licitat au avut ocazia de a petrece timp alături de Mihai Bendeac în culisele Teatrului de Comedie.

În total, cele 15 vedete au reușit să strângă suma de 35.000 de euro pentru 100 de copii cu autism din România.