Biscuiții de casă din doar două ingrediente. Rețeta e atât de simplă, chiar și pentru începători

Biscuiții de casă din doar două ingrediente. Rețeta e atât de simplă, chiar și pentru începători
Rețetă de biscuiți. Ai nevoie doar de două ingrediente

Cum poți să faci cei mai simpli biscuiți? Ai nevoie doar de două ingrediente! Aceasta este o rețetă extrem de bună pentru începători. De ce ai nevoie și ce pași trebuie să urmezi pentru un desert simplu și rapid?

Rețetă de biscuiți din două ingrediente

Gospodinele sunt îngrijorate de ultimul fel al unei mese de familie sau cine cu prietenii pentru că acesta dictează în fapt o seară. Ultima amintire a celor care servesc masa este desertul. Acesta nu trebuie nicicum să dezamăgească. Este bine știut că mulți dintre bucătarii mari se feresc de dulciuri și preferă să comande. Iată că aceasta este o rețetă perfectă până și pentru ei.

Ai nevoie de unt și de făină pentru câțiva biscuiți pe care să îi servești la finalul zilei sau chiar la micul dejun alături de lapte sau cafea. Ei sunt extraordinar de buni și simpli. Pentru mai multă aromă îți este recomandat să folosești făină de migdale și un unt de bună calitate și cât mai gras.

De asemenea, mai există o variantă la fel de rapidă și economă, dar ai nevoie de banane și cocos. De asemenea, poți să prepari și biscuiți din banane și fulgi de ovăz sau cu unt de arahide și fulgi de ovăz. Toate sunt o combinație spectaculoasă și sunt ușor de digerat.

Pot fi serviți cu alte lucruri alături precum dulceață, gemuri diverse, fructe sau cel mai simplu cu lapte. Trebuie doar să omogenizezi bine ingredientele și să formezi biscuiții cum dorești, ulterior să îi așezi pe o tavă tapetată cu ulei sau cu o foaie de copt. Sunt gata în maximum 15 minute la 180 de grade. Poți să îi ungi cu gălbenuș de ou pentru un luciu frumos.

Rețetă pentru biscuiți cu cocos

Ai mai jos o alternativă de biscuiți care se fac foarte simplu, dar au mai multe ingrediente. Cu toate astea, cu siguranță fiecare are în casă majoritatea dintre cele din listă. Poți să îi prepari fără grijă pentru copii pentru că nu conțin mult zahăr și sunt sănătoși.

Ingrediente

-100 gr de făină;
-100 gr de zahăr;
-200 gr de fulgi de cocos;
-2 ouă;
-1 linguriță de praf de copt.

Mod de preparare

1.Bateți ouăle cu zahăr.
2.Adăugați fulgii de cocos și amestecați.
3.Încorporați făina cu praf de copt și mai amestecați o da
4.Dați aluatul la frigider pentru 30 de minute.
5.Umeziți mâinile și modelați biscuiți.
6.Coaceți biscuiții la cuptorul preîncălzit până la 180°C timp de 15 minute. (Sursa: rețete-ușoare.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI