Emil Boc a încălcat legea la UNTOLD 2021. Cum a gafat și Lucian Bode, numit recent şi ministru interimar al Justiţiei FOTO

Emil Boc a încălcat legea la UNTOLD 2021. Cum a gafat și Lucian Bode, numit recent şi ministru interimar al Justiţiei FOTO
Emil Boc a incalcat legea la UNTOLD 2021. Primarul a refuzat sa stea de vorba cu presa dupa ce a fost prins pe picior gresit

Festivalul de muzică electronică de la UNTOLD se desfășoară în perioada 9 – 12 septembrie în Cluj-Napoca. Primarul orașului Emil Boc a fost prins încălcând legea. Ce a făcut edilul localității, de fapt.

Update 12 septembrie -Lucian Bode și Emil Boc au fost și ei prezenți la celebrul festival. Niciunul dintre aceștia nu purtau masca de protecție între miile de petrecăreți. Ministrl interimar al Educației a fost surprins în trimpul unei discuții, iar edilul era alături de soție în toiul petrecerii, arată știridecluj.ro.

Lucian Bode, fără mască la UNTOLD 2021

Printre cei aproximativ 75 de mii de oameni care au petrecut în a treia seară a festivalului UNTOLD s-a aflat și Lucian Bode. Acesta a fost surprins în timpul unei discuții, fără mască de protecție, înconjurat de nenumărate persoane.

Oficialul se afla la unul din barurile de la zona VIP. Cel din urmă a băut un pahar și a părăsit evenimentul la miezul nopții. Prezent a fost și Emil Boc, dar acesta nu a stat la zona VIP, ci în mulțime, alături de ceilalți.

Cum a încălcat legea primarul Clujului Emil Boc la festivalul UNTOLD 2021

Festivalul UNTOLD 2021 a adunat, ca în fiecare an, sute de mii de români pe Arenele sportive din Cluj acolo unde s-au distrat pe ritmuri de muzică electronică, ascultând hiturile celor mai mari DJ ai lumii.

Printre vedetele care și-au făcut apariția la UNTOLD 2021 se numără Cabral, Delia, Răzvan Munteanu, Dan Capatos, Codin Maticiuc și Smiley. Pe lângă aceștia, de la celebrul festival nu putea lipsi primarul orașului Emil Boc. Edilul Clujului a fost prins încălcând legea, alături de mii de români care au fost prezenți la mega-concertul din centrul orașului.

Deși masca de protecție este obligatorie pentru toți cei care sunt prezenți la faimosul festival de muzică electronică, nimeni nu ar fi purtat mască la UNTOLD 2021, nici măcar primarul Emil Boc, care a refuzat vehement să fie fotografiat la părăsirea festivalului, în timp ce era acompaniat de soția sa Oana.

Vineri, 10 septembrie, edilul Clujului a fost surprins alături de frumoasa lui parteneră de viață părăsind locația unde se desfășoară evenimentul UNTOLD. Deși Oana Boc a acceptat să fie fotografiată de către reporterii de la Știri din Cluj, soțul ei nu a dorit să fie imortalizat în poze, fotoreporterii observând faptul că oficialul nu purta masca de protecție, așa cum o prevede legea.

Emil Boc a fost și la Electric Castle alături de Florin Cîțu

Emil Boc este un mare fan al festivalelor de muzică electronică. În luna iulie 2021, primarul din Cluj a fost prezent la Electric Castle alături de Florin Cîțu. Atunci, edilul localității clujene nu s-a arătat deranjat de faptul că a fost fotografiat la concert, ba din contră. Chiar el a fost cel care a distribuit câteva poze de la celebrul festival.

Sâmbătă, 11 septembrie, în a treia seară de festival de la UNTOLD celebra trupă românească Subcarpați va urca pe scenă pentru a încinge atmosfera. Apoi, românii vor cânta, vor dansa și vor petrece până dimineața pe hiturile celor de la Azteck, The Script, Lost Frequencies, Hungarian Opera Cluj, Tchami, Danny Avila și a faimosului David Guetta.

Regulile de intrare la festivalul UNTOLD 2021:

Românii care vor să participe la festivalul de muzică electronică UNTOLD, care se desfășoară în perioada 9 – 12 septembrie 2021, vor putea intra în acest an în perimetrul festivalului dacă prezintă Certificatul Digital EU COVID-19 sau cel de testare rapidă antigen.

  • dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România;
  • dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI