Bicarbonatul de sodiu, de mare ajutor în maşină. Toţi şoferii trebuie să ştie trucul salvator

Bicarbonatul de sodiu, de mare ajutor în maşină. Toţi şoferii trebuie să ştie trucul salvator
Bicarbonatul de sodiu ajuta soferii. Cum?

Bicarbonatul de sodiu este de mare ajutor în maşină, astfel că toţi şoferii trebuie să ştie trucul salvator. Condusul în siguranță nu înseamnă doar respectarea regulilor de circulație, iar banalul praf alb vine în ajutorul șoferilor atunci când le este mai greu. Cum ajută bicarbonatul de sodiu, vedeți în rândurile de mai jos.

Bicarbonatul sare și în ajutorul șoferilor. Care este trucul care îți poate salva chiar viața, ce ai de făcut

Șoferii ar trebui să beneficieze de un mijloc de transport sigur și curat și în acest context, noi vă vom prezenta un truc eficient cu bicarbonat de sodiu cu ajutorul căruia vă puteți menține parbrizul mașinii curat chiar și atunci când plouă.

Cum în principalele orașe din România indicele de poluare este destul de ridicat, atunci când plouă este foarte posibil ca parbrizul mașinii să prezinte un strat care seamănă cu grăsimea. Asta se poate întâmpla din cauza murdăriei, dar și a excesului de praf.

Problema parbrizului murdar ține și de siguranță

Această problema nu este doar una estetică, ci poate reprezenta și o problemă de vedere pentru șoferii care trebuie să conducă pe ploaie. În multe cazuri, această peliculă care se depune pe parbriz face șofatul foarte greu. Din fericire, există o soluție eficientă cu bicarbonat de sodiu care va menține curat parbrizul mașinii chiar și în cele mai ploioase zile.

Șoferii care au fost nevoiți să conducă pe distanțe lungi pe timp de ploaie, probabil au observat că această problemă apare chiar și când este doar o burniță. De acum nu trebuie să îți mai faci griji, pentru că avem cea mai bună și eficientă soluție care să te ajute să îți menții parbrizul curat.

Pentru această soluție vei avea nevoie de următoarele:

-bicarbonat de sodiu
-apă
-cârpă moale din microfibră.

Cum se curăță parbrizul cu bicarbonat de sodiu

Astfel, pentru a curăța parbrizul mașinii cât mai eficient, se toarnă pe acesta puțină apă. Apoi, se presară pe toată suprafața geamului bicarbonat de sodiu și lasă să acționeze câteva minute. După, freacă ușor parbrizul cu cârpa. După ce ai făcut toate acestea, parbrizul mașinii se clătește bine cu apă curată și se șterge din nou cu o cârpă uscată.

În acest fel, parbrizul tău va fi curat, iar tu vei avea o vizibilitate excelentă. De asemenea, după spălarea parbrizului cu ajutorul bicarbonatului, ai să observi că ștergătoarele vor reacționa mult mai bine la contactul cu apa de ploaie.

Urmăriți Playtech.ro și pe