Liderul AUR, un exemplu de modestie pentru colegii din Parlament. În ce mijloc de transport în comun a fost surprins de cetățeni

George Simion circulă cu metroul Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul AUR a publicat un mesaj în care își exprimă nedumerirea cu privire la faptul că mulți parlamentari și persoane publice evită să folosească mijloacele de transport în comun, în favoarea mașinii personale. Pentru aceștia, George Simion a transmis un mesaj de încurajare.

George Simion, dezvăluiri din tinerețe

În cursul zilei de astăzi, George Simion, liderul AUR a postat o poză cu el în metrou, iar în dreptul ei a dezvăluit că metroul este cel mai rapid și mai sigur mijloc de transport. Policitianul nu a ezitat să îi atace subtil pe colegii său din Parlament, exprimându-și curiozitatea pentru care aceștia nu se pot despărți de mașina personală, preferând să piardă mult timp în traficul infernal din orașele mari.

„Nu am înțeles niciodată de ce e un așa mare lucru că marii „demnitari” folosesc transportul în comun.

Eu patru ani de liceu am mers Dristor- lzvor cu metroul. Așa e cel mai scurt de ajuns și acum de la ai mei până la Parlament. O zi bună să avem!”, a scris George Simion, joi dimineaţa, pe pagina de Facebook.

Postarea sa a devenit virală, primind zeci de mii de aprecieri și comentarii în care este felicitat pentru modestia sa.

Mulți cetățeni i-au criticat aspru pe politicieni, subliniind faptul că aceștia consideră că doar săracii folosesc transportul în comun. Potrivit acestora, politicienii zilelor noastre doresc să facă diferența clară între statul lor și cel al muritorilor de rând, adică cei care le plătesc confortul.

“Mentalitatea proastă, bat-o vina!! Zic că doar săracii folosesc transportul in comun. Mai este și virusul ăsta, de care se tem toți Doamne ajută! Un an prosper!!”; “Salut George! Li se sifoneaza dunga de la pantaloni în metrou sau autobuz…Era ceva frumos să calatorească cu tot omul din popor să le audă necazurile în public. Jos cu ei. Forța AUR!”, sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare primite din partea internauților.

George Simion cere deschiderea școlilor

În urmă cu câteva ore, liderul AUR a transmis un mesaj plin de patos prin care se arată revoltat de maniera în care autoritățile le interzic elevilor dreptul la educație în condiții normale. Acesta a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru ca cei mici să poată reveni cât mai repede în bănci.

„Cred că am început să trăim într-o dictatură militară. Ministrul Câmpeanu ne-a spus că nu este decizia lui, că ar deschide şi mâine şcolile, dacă ar putea. Însă decizia aparţine Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

Nu considerăm admisibil acest lucru şi vom merge înainte cu solicitarea noastră, pentru cei din clasele a 8-a şi a 12-a, care au examene de dat, pentru cei din mediul rural, care nu au acces la şcoala online. O să mergem şi la CNSU, pentru dreptul fundamental la educaţie (…) Inspectoratele judeţene susţin că între 94 şi 96 la sută dintre elevi ar avea acces la învăţământ online.

Aceste date mi se par false, similare raportărilor din perioada comunistă despre producţia agricolă la hectar”, a transmis liderul AUR.

Vezi în galeria foto cum s-a pozat George Simion în această dimineață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI