Bianca Drăgușanu, în mare scandal cu Victor Slav. Am aflat toate detaliile certurilor colosale din ultimele săptămâni EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, în mare scandal cu Victor Slav. Am aflat toate detaliile certurilor colosale din ultimele săptămâni EXCLUSIV
Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Cei doi sunt implicați într-un scandal

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se află din nou în mijlocul unor controverse! Se pare că blondina este supărată pe tatăl fiicei sale în ultima perioadă, ba chiar a ajuns să îi reproșeze anumite lucruri. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

Scandal între Bianca Drăgușanu și Victor Slav. De la ce a pornit totul, de fapt

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar relația lor nu a avut succes. Totuși, cei doi au păstrat legătura datorită fiicei lor, Sofia, încercând să se implice egal în viața copilului ce îi unește. În ultima vreme, nu totul merge ca pe roate atunci când vine vorba de creșterea micuței.

Blondina și-a refăcut viața alături de Gabi Bădălău, în timp ce Victor Slav are o relație cu o tânără extrem de discretă, Selina. Se pare că Bianca Drăgușanu nu a mai putut suporta și a început să îi reproșeze fostului soț că nu petrece destul timp cu micuța lor, Sofia, ba chiar că nu o ajută financiar.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin.

Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani.”, au declarat surse apropiate celor doi, pentru playtech.ro.

Ce o deranjează pe Biancca Drăgușanu la fostul soț: ‘Îi scoate ochii din orice’

Între timp, după cum ne-au dezvăluit sursele, Victor Slav nu ar fi deloc un tătic neglijent. El își dorește să nu intre în conflict cu mama fiicei sale, chiar dacă pe aceasta o supără mai multe lucruri. Starul ține legătura cu fosta lui soacră, relația sa cu mama blondinei fiind una chiar foarte bună.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite.

Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict.

Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună.”, ne-au mai spus, în exclusivitate, sursele apropiate de Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI