Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum arată acum vedeta

Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum arată acum vedeta
Ce schimbare de look si-a facut Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu nu mai arată deloc cum știai. Nu, nu este vorba despre o nouă intervenție estetică, ci doar și-a schimbat look-ul. Însă schimbarea i se potrivește de minune.

Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look

Bianca Drăgușanu nu stă prea bine la capitolul dragoste, însă la capitolul profesie lucrurile sunt mereu într-o pantă ascendentă. Și-a cumpărat recent o nouă casă, conduce un bolid de lux și se îmbracă numai cu haine scumpe și poartă accesorii de lux. Aceasta și-a făcut apariția pe rețelele de socializare având un look fresh, cu părul mai scurt și mult mai deschis la culoare. Nu și-a tuns însă părul, ci a optat pentru o perucă, pe care a mai purtat-o în diverse ocazii.

Bianca Drăgușanu este adepta unui stil de viață sănătos, dar a trecut și pragul esteticienilor, intervențiile sale fiind renumite, până în cel mai mic detaliu: buze, gene, dinți, nas, sâni, posterior, extensii, alunițe scoase. De altfel, aceasta a spus că a cheltuit în trecut nu mai puțin de 16.000 de euro pe intervențiile estetice, dar până în prezent este posibil ca suma să se fi dublat.

Bianca Drăgușanu, admirată de bărbați și de femei deopotrivă

Bianca Drăgușanu a început anul cum nu se poate mai bine. Aceasta a fost în Dubai, dar și în Maldive. În Maldive nu a petrecut de una singură, ci în compania lui Gabi Bădălău, soțul artistei Claudia Pătrășcanu. Acesta a răsfățat-o cu cadouri scumpe, astfel că vacanța a fost una de vis. Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi, după mai multe împăcări și despărțiri. Bărbatul se iubește în continuare cu rusoaica Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu nu este însă o femeie care poate trece neobservată, așadar nu doar bărbații o plac, ci și femeile. Recent, artista de muzica populară Elena Merișoreanu și-a exprimat admirația față de frumoasa blondină. Astfel, aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu, pe care o cunoaște prin prisma faptului că este originară din Hunedoara, de unde provine și artista de muzică populară.

“Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, eu fiind plecată, când m-am întors am văzut că a apărut schimbată total. Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă, știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. De fapt, îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față în aceste vremuri grele pe care le trăim”, a spus cântăreața în cadrul emisiunii “Star Magazin” de la Antena Stars.