Iubita lui Alex Bodi seamănă tot mai mult cu Bianca Drăgușanu. Ce operație estetică și-a făcut

Iubita lui Alex Bodi seamănă tot mai mult cu Bianca Drăgușanu. Ce operație estetică și-a făcut
Iubita lui Alex Bodi seamănă din ce în ce mai tare cu Bianca Drăgușanu. Ce au observat fanii?

Daria Radionova surprinde cu imaginea sa care se aseamănă pe zi ce trece cu cea a fostei soții a partenerului actual. Ce au observat fanii și care este operația estetică ce o aduce mai mult cu Bianca Drăgușanu?

Daria Radionova, nouă intervenție estetică

Daria Radionova a călcat din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o nouă schimbare. Aceasta a optat pentru o altă formă a sprâncenelor. De asemenea, fizionomia rusoaicei pare ușor modificată și ea, pomeții fiind mai proeminenți, iar colțurile ochilor puțin ridicate.

Internauții susțin că acum seamănă mai mult cu Bianca Drăgușanu, mai cu seamă că majoritatea tinerelor din zilele acestea apelează la aceleași intervenții. Deși are doar 27 de ani, aceasta nu a fost mulțumită cu ceea ce i-a oferit mama natură, așa că a schimbat orice și-a dorit.

Amintim că Alex Bodi este și la moment anchetat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri, minori și persoane, iar la moment se află în arest la domiciliu. Cel din urmă urmează să afle pe data de 16 februarie dacă arestul se va prelungi, va fi supus condiției de control judiciar sau va rămâne închis pentru acuzațiile aduse.

„Sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”

Controversatul afacerist a povestit în cadrul unui interviu despre povestea de dragoste alături de Daria și de sacrificiile pe care le-a făcut tânăra pentru el. Fata și-a lăsat în urmă trecutul, și-a părăsit căminul și viața din Anglia și s-a certat cu familia sa pentru a putea fi alături de bărbatul pe care îl iubește. Pentru toate astea, Alex Bodi a mărturisit că este foarte fericit și mulțumit, fiind demonstrația supremă a iubirii.

„În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe”
Alex Bodi (Sursa: Antena Stars)