Bianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu: ‘A păstrat stilul de naftalină’ EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu: ‘A păstrat stilul de naftalină’ EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu

Iulia Albu a intrat în vizorul Biancăi Drăgușanu, după ce aceasta i-a comentat ținuta în rubrica „Poliția Modei”. Fosta asistenă tv spune, printre altele, cu multă ironie, că dacă Iulia Albu ar fi lăudat-o, aceasta și-ar fi pierdut farmecul și îi recomandă să fie atentă la tot ceea ce spune despre ea.

Bianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu

Bianca Drăgușanu nu tace și iese la atac, atunci când cineva îi atacă imaginea, care-i aduce de altfel contracte pe bani frumoși. Recent, aceasta a fost pusă într-o lumină negativă în rubrica „Poliția Modei”, de la Antena Stars, de către criticul de modă Iulia Albu și fostul concurent de la “Chefi la cuțite”, Răzvan Babană. Aceștia au analizat alegerile vestimentare ale câtorva vedete din showbiz-ul românesc, iar printre “țintele” lor s-a numărat și fosta asistentă tv.

„Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală.

Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă”, a spus fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”.

La rându-i, Iulia Albu s-a declarat nemulțumită de anumite aspecte ce țin de Bianca, spunând, printre altele, că aceasta întrece măsura cu prelucrarea imaginilor pe care le prezintă în spațiul public, iar subțierea exagerată a taliei nu o avantajează.

Ce-i recomandă Bianca Drăgușanu Iuliei Albu

În replică, extrem de ironică, Bianca Drăgușanu i-a recomandat Iuliei Albu, prin intermediul impact.ro, să fie atentă la ceea ce spune, pentru că altfel îi face piar gratuit în stilul său deja consacrat.

”Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac piar gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

„Ne iubim în secret”

Cât despre stilul de a se îmbrăca al Iuliei Albu, Bianca a spus, în aceeași notă de ironie:

„Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret.

Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate.

Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum…În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret!”, a încheiat Bianca Drăgușanu.