Bianca Drăgușanu își va schimba radical look-ul. Ce își va face acum la buze

Bianca Drăgușanu își va schimba radical look-ul. Ce își va face acum la buze
Bianca Drăgușanu calcă din nou pragul cabinetului medicului estetician. Ce își va face la buze?

Bianca Drăgușanu își surprinde iar fanii cu o schimbare de look. Ce modificare își mai face vedeta de această dată? Se pregătește să intervină din nou în zona feței. Fosta soție a lui Alex Bodi vrea o schimbare radicală la buze.

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look: ce își face la buze?

Bianca Drăgușanu surprinde din nou pe toată lumea! Celebra vedetă a primit multe comentarii răutăcioase la adresa buzelor sale care ar fi prea mari, au susținut cârcotașii de-a lungul timpului. Iată că cei nemulțumiți de acest aspect al blondinei o vor putea vedea acum cu buzele naturale.

Mai exact, Bianca a decis să treacă din nou printr-o schimbare de ordin estetic și să-și topească acidul din buze. Fosta soție a lui Alex Bodi a hotărât să își schimbe proporțiile pentru a arăta mai natural.

Procedeul prin care va trece se face cu ajutorul hialuronidazei, tot un injectabil care dizolvă acidul hialuronic. Aceasta a explicat că și-ar dori o altă formă, dar nu a clarificat dacă va rămâne cu ele naturale în urma topirii sau dacă le va mai oferi puțin volum.

„Astăzi îmi fac curaj”

„Am venit gândindu-mă că de prea multă vreme mă chinui să îmi schimb forma buzelor și că ar trebui să îmi fac curaj să o și fac. Astăzi îmi fac curaj să topim acidul pe care l-am tot injectat ani de zile.

Doamna doctor spune că este o decizie înțeleaptă. Deci azi ne pregătim să schimbăm forma buzelor”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. „Eu spun că te-ar avantaja foarte mult”, a asigurat-o și cea care i-a făcut procedura.

Bianca are în total 30 de intervenții estetice la nivelul feței și corpului. Prima operație prin care a trecut a fost la 18 ani, moment în care și-a mărit sânii, ulterior au urmat două rinoplastii și mai apoi o operație de subțiere a gleznelor.

Cea mai recentă intervenție este cea de cantopexie, denumită și ”ochi de pisică”, ce presupune o alungire a ochilor. De asemenea, ea și-a mai injectat și grăsime în fund, pentru a avea un posterior rotund și bombat.

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit în repetate rânduri că își va modifica orice parte a corpului dorește și nu va asculta niciodată de gurile rele. Vedeta vrea să arate perfect din orice unghi și să fie cea mai bună variantă a sa din prisma imaginii, motiv pentru care calcă des în cele mai specializate clinici estetice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI