Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile din viața ei. Cu ce bărbat regretă vedeta că s-a iubit

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile din viața ei. Cu ce bărbat regretă vedeta că s-a iubit
Bianca Dragusanu, adevarul despre relatiile din viata ei. Cu ce barbat regreta vedeta ca s-a iubit

O nouă bombă în showbizul românesc? Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile din viața ei. Vedeta nu are niciun secret față de fanii ei. A dat tot din casă și a mărturisit cu ce bărbat regretă blondina că s-a iubit. Reacția admiratorilor ei când au aflat răspunsul fostei prezentatoare de la Kanal D.

Cine este bărbatul pe care Bianca Drăgușanu regretă că l-a iubit

Bianca Drăgușanu a revenit în centrul atenției mass-media, după ce a fost invitată în cadrul podcastului artistului Damian Drăghici, acum puțin timp. Controversatul designer și-a deschis sufletul în fața celebrului lăutar, mărturisindu-i cine este singurul bărbat din viața ei pe care regretă să-l fi iubit vreodată: Alex Bodi.

Fosta asistentă TV de la Un Show Păcătos se mândrește cu faptul că este o femeie puternică și asumată, care a luptat din greu, în toți acești ani, pentru a ajunge astăzi unde este. Este renumită pentru pasiunea ei pentru operațiile estetice dar și viața amoroasă tumultoasă care, de-a lungul anilor, a ținut ocupată prima pagină a publicațiilor mondene.

Deși este de părere că în viață nu este bine să ai regrete și să lucrezi mereu să evoluezi, iată că blondina s-a dat de gol recent. Întrebată care au fost relațiile pe care le regretă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre fostul ei soț Alex Bodi, căsnicie pe care ar dori să o șteargă din trecutul ei, și relația cu Tristan Tate.

„Ar fi doi, cu unul m-am casatorit, atât de proastă am fost, încât m-am și măritat cu el, dar nu cu Victor Slav. Am și uitat cum îl cheamă, am probleme cu memoria. Cu al doilea am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, Tristan.

Cine este bărbatul pentru care Bianca Drăgușanu a făcut cel mai mare compromis

Mergând mai departe, Bianca Drăgușanu a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că a existat o persoană pentru care a făcut un compromis extraordinar din dragoste. Este vorba despre Adrian Cristea, fotbalistul cu care blondina s-a iubit acum o decadă.

Fosta soție a lui Victor Slav a declarat că sacrificiile pe care le-a făcut, la vremea respectivă, din iubire pentru „Prințul” nu au meritat, într-un final:

Fostul meu iubit, de acum 10 ani, Adrian Cristea, m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani din viață lângă un bărbat care nu a meritat. M-a și cerut la acel moment,. Eram dispusă să renunț la tot ce aveam, m-am și urcat în avion, m-am dus după el, dar nu a meritat”, a declarat Bianca Drăgușanu la o emisiune TV din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI