Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi după despărțirea de Daria. Ce a transmis blonda

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit, după ce ei au vorbit despre planurile de nuntă și părea că se iubesc mai mult ca niciodată.

Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi după despărțirea de Daria

Acum, Bianca Drăgușanu a reacționat la despărțirea fostului ei soț de rusoaică, transmițând un mesaj subtil.

Ea a postat pe pagina de Instagram mesajul: ”Timpul descoperă adevărul. Karma”.

Daria Radionova a confirmat despărțirea de Alex Bodi, spunând că relația cu el a fost „un iad”. Cu toate astea, rusoaica spune că îi dorește afaceristului numai bine și speră să își încheie cât mai curând problemele cu legea.

Ea a mai spus că Bianca Drăgușanu a avut dreptate în legătură cu Bodi și că abia acum o înțelege.

”A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg. Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu îl urmărește înapoi, ce păcat. Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine și să fie fericit. El a spus că am venit ca înger în viața lui … corect, dar îngerii nu trăiesc în Iad, de aceea am plecat.”, a spus Daria Radionova pentru Spynews.ro.

Daria și Alex Bodi aveau planuri de nuntă

Și Alex Bodi a vorbit despre despărțire, însă s-a ferit să o facă direct, așa că a făcut o analogie care să descrie situația dintre el și rusoaică.

„Când vrei să conduci o mașină puternică, dar nu ești în stare să o controlezi, faci accident… apoi fugi la mama și plângi, spunând că mașina a fost de vină! La fel se întâmplă și în unele relații”, a scris afaceristul.

Cei doi și-au asumat public relația chiar înainte ca Alex Bodi să fie închis în dosarul de proxenetism. Când a fost eliberat, cei doi au vorbit despre planurile de nuntă, iar afaceristul se declara îndrăgostit până peste cap.

„Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, spunea Alex Bodi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI