Bianca Drăgușanu, declarație șocantă după reclama la studioul de videochat. Fanii ei vor fi furioși

Bianca Drăgușanu, declarație șocantă după reclama la studioul de videochat. Fanii ei vor fi furioși
Bianca Drăgușanu, reacție de neînțeles după reclama la studioul de videochat

Bianca Drăgușanu a făcut o declarație pe care mulți fani nu au privit-o cu ochi prea buni. Ce a spus cunoscuta fostă soție a lui Alex Bodi după valul de reacții în urma reclamei sale la un studio de videochat?

Bianca Drăgușanu, reacție după reclama la studioul de videochat. Fanii nu au privit bine declarația ei

Bianca Drăgușanu e nobișnuită să primească reacții fel de fel în urma a orice ar face. Aceasta e una din cele mai cunoscute vedete de la noi și reușește ca după atâția ani de când se află în showbiz că continue să surprindă pe toată lumea.

Fosta prezentatoare de televiziune a stârnit un val de reacții după ce a acceptat să fie imaginea unui studio de videochat. Textele scrise pe panourile publicitare încurajează mai degrabă tinerele să se apuce de videochat, au considerat mulți dintre internauți.

Pentru toți contestatarii, fosta soție a lui Alex Bodi are un singur mesaj scurt și cuprinzător: „Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine.

Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine”, a spus Bianca Drăguşanu, în exclusivitate pentru emisiunea ShowBlitz. Blondina a mai adăugat că nu o interesează ce spun gurile rele, pentru că mulți dintre cârcotași și-ar dori să fie în locul ei.

  • Pură strategie de promovare

Bogdan Naumovici, director de creație la Agenția 23, susține că strategia de promovare e o dovadă că industria videochat-ului de la noi din țară devine o afacere din ce în ce mai serioasă.

„Mă, nu e o campanie atât de rea! Nu-mi imaginez că e o meserie de vocaţie aşa. Adică te duci să faci nişte bani, nu este >. Şi atunci mesajele din campanie despre asta vorbesc, despre făcut bani. Eu mă bucur că au ajuns atât de mari şi s-au profesionalizat atât de tare încât se gândesc să facă campanii outdoor, că nu e nici ieftină deloc”
Bogdan Naumovici

Cifre din ce în ce mai mari în timpul pandemiei

Tot mai mulți bărbați din România au ales în această criza sanitară să se apuce de videochat, susțin reprezentanții unei mari platforme de la noi. Toate acestea și pentru că pandemia i-a făcut pe mulți oameni să caute soluții rapide, în urma pierderii job-urilor. Industria online a fost singura care nu a fost afectată prea mult de vremurile actuale:

„Noi ne consideram norocosi, incasarile au ramas la fel, ba chiar au urcat fata de anul trecut. Ne-am concentrat atentia pe retentia modelelor si a personalului administrativ, pe a le oferi un loc de munca stabil si pe a le asigura siguranta”, a detaliat Andra Chirnogeanu, PR Marketing Manager la un astfel de studio (Sursa: ziare.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI