Bianca Drăgușanu, contactată de Alex Bodi după despărțirea de Daria? Mesajul ei e ferm

Bianca Drăgușanu, contactată de Alex Bodi după despărțirea de Daria? Mesajul ei e ferm
Alex Bodi, înjurături catre fosta soție

Răsturnare de situație în cazul Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. Designerul a dat de înțeles că fostul ei soț ar fi contactat-o, după ce s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova. Reacția fanilor a fost incredibilă. Ce dovezi a prezentat frumoasa blondină.

Bianca Drăgușanu, contactată de Alex Bodi după despărțirea de Daria?

Chiar dacă s-a despărțit de un an de zile de Alex Bodi, numele Biancăi Drăgușanu pare a fi, în continuare, legat de cel al afaceristului. După doi ani de relație tumultoasă și un mariaj care a durat foarte puțin, frumoasa blondină și fostul ei soț au decis să o ia pe drumuri separate în viață.

Chiar dacă cei doi și-au refăcut viețile cu alte persoane, Bianca îndrăgostindu-se de Gabi Bădălău și Alex Bodi fiind implicat într-o relație cu Daria Radionova, se pare că, acum, omul de afaceri din Mediaș s-a despărțit de frumoasa rusoaică și o caută, din nou, pe Bianca.

La scurt timp după ce Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit, fosta prezentatoare de la Kanal D a stârnit vâlvă pe Instagram. Mai exact, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj, pe InstaStories, în care apare pictograma unui SMS, în dreptul căreia sunt scrise cuvintele: Mesajul dumneavoastră a fost citit și ignorat cu succes, ceea ce i-a dus pe fani cu gândul la faptul că fostul ei soț ar fi contactat-o, după separarea de rusoaică.

Deși nimeni nu știe, cu exactitate, dacă mesajul vedetei îi este dedicat lui Alex Bodi, admiratorii Biancăi bănuiesc că afaceristul i-ar fi trimis un mesaj pe telefon, din intimitatea casei sale, având în vedere că acesta se află, încă, în arest la domiciliu.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, iar fanii au rămas șocați când au aflat vestea. Deși internauții se așteptau ca Alex Bodi și frumoasa rusoaică să ajungă împreună în fața altarului, iată că destinul a avut alte planuri pentru ei.

Cei doi s-au despărțit și au scos, de pe rețelele sociale, toate imaginile în care apăreau împreună, semn că vor să șteargă orice urmă a relației cât mai repede posibil. Șatena le-a dat de înțeles fanilor săi că între ea și fostul ei logodnic nu mai există cale de împăcare, întrucât diva plănuiește să se mute din România cât mai curând și să se stabilească în Monaco.

„Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile … dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil.”, a declarat Daria Radionova pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI