24 mart. 2021 | 22:03

Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Alex Bodi nu mai are nicio șansă

Monden
Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Alex Bodi nu mai are nicio șansă
Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Alex Bodi nu mai are nicio șansă

Alex Bodi nu mai are nicio șansă acum. Ce hotărâre șocantă a luat Bianca Drăgușanu în privința fostului ei soț și ce face controversatul designer pentru a șterge complet urmele trecutului. Fanilor nu le-a venit să creadă.

Bianca Drăgușanu, decizie radicală

Adio, Alex Bodi. Bianca Drăgușanu e hotărâtă să șteargă, definitiv, orice urmă pe care afaceristul a lăsat-o asupra inimii și poveștii sale. După o relație tumultoasă, care a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal din România, Bianca și Alex Bodi au hotărât să pună stop poveștii lor de dragoste. După ce au divorțat, cei doi au încercat să revină la sentimente mai bune, dar soarta a avut alte planuri pentru ei. Cei doi și-au refăcut viețile cu alți parteneri, deși fanii blondinei sunt convinși că celebrul designer nu l-a uitat nici acum, de tot, pe fostul ei soț.

Femeie puternică și de învins, așa cum se autocaracterizează ori de câte ori are ocazia, Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală și a început să șteargă orice urmă de a fostului ei partener inclusiv de pe pielea ei. Recent, blondina a pășit pragul unui cabinet estetician pentru a-și scoate un alt tatuaj de pe încheietură, pe care l-a făcut în perioada în care era căsătorită cu Alex Bodi.

Fosta asistentă TV trăiește prezentul și nu vrea să se mai gândească la trecutul ei scandalos. Deși nu a avut cel mai mare noroc în dragoste, având două căsnicii eșuate până la vârsta de 38 de ani, Bianca nu își pierde speranța în dragostea adevărată. Blondina este, momentan, implicată într-o relație on/off cu Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu.

Daria Radionova l-a părăsit pe Alex Bodi?

Alex Bodi ar fi uitat-o definitiv pe Bianca Drăgușanu de când este cuplat cu Daria Radionova. Deși s-a speculat în presă, în ultimul timp, că frumoasa rusoaică l-ar fi părăsit pe afaceristul din Mediaș, după ce ar fi plecat la Londra, actuala parteneră de viață a lui Alex Bodi a rupt tăcerea și a spus adevărul despre presupusa separare dintre cei doi:

„Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea.

În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc business-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România.”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro