Bianca Drăgusanu, adevărul despre agresiunea lui Alex Bodi din parcare. De ce a strâns-o de gât, de fapt

Bianca Drăgusanu, adevărul despre agresiunea lui Alex Bodi din parcare. De ce a strâns-o de gât, de fapt
Bianca Drăgusanu, adevărul despre agresiunea lui Alex Bodi din parcare. De ce a strâns-o de gât, de fapt

Au fost imagini șocante făcute publice în această dimineață cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care au fost surprinse de paparazzi Spynews.ro, în urmă cu puțin timp. Pe imagini, vedeta e bruscată de afacerist, dar iată că acum cei doi vin cu prima reacție în acest sens.

Bianca Drăgusanu, adevărul despre agresiunea lui Alex Bodi din parcare

Cu câteva momente în urmă, mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit la iveală. Aparent, cei doi sunt din nou împreună, dar lucrurile nu par să stea deloc bine, întrucât vedeta a fost bruscată de afacerist în plină stradă. Astfel, cei doi au venit și cu prima reacție.

Sunt încurcate căile iubirii, dar acum lucrurile par tot mai serioase. După ce s-au despărțit în urmă cu mai multe zile, Bianca și Alex Bodi sunt tot împreună, dar se pare că nu au scăpat și de probleme.

Astfel, au fost publicate imagini șocante cu cei doi, după ce în plină stradă, seara, omul de afaceri o brusca pe partenera cu care s-a împăcaat recent.

Contactați fiind să ofere și un punct de vedere în acest sens, cei doi neagă imaginile în care au fost surprinși și spun că lucrurile nu sunt așa precum par, întrucât ei se iubesc în continuare foarte mult, iar că relația lor este una profund pasională.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

”Nu ne-am bătut”

În plus, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze și faptul că nu e vorba de vreo agresiune la mijloc, ci că sunt foarte pasionali atunci când vine vorba de iubirea lor.

”Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi pasionali”, a precizat  Alex Bodi!
Prin urmare, cei doi susțin că se iubesc foarte mult și că nici nu se pune problema că afaceristul să o fi bruscat pe partenera sa. Aceștia mai sunt și de părere că totul este o joacă, și neagă astfel orice fel de imagine.

În imaginile publicate de paparazii, fosta asistentă de televiziune apare ca fiind bruscată și agresată de un prieten de-al afaceristului, care a însoțit-o în parcare. În tot acest timp, și fostul ei soț era prezent și o cuprindea cu brațele în timp ce rupea câteva vorbe cu cel care o dojenea, dar înainte ca și el să îi aplice același tratament.

”A doua oară, când se plângea că n-are mașină cu care să circule, iar mi-a pus o parte din bani în cont și i-am dat mașina să o folosească. În timp ce eu eram în Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele și cheile de la mașină. Ea a făcut un contract fals, fără ca eu să fi semnat nimic și și-a înscris mașina pe numele ei. Eu nu am semnat nimic”, a declarat Alex Bodi. Mai multe despre aceste imagini și agresiune, găsiți AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI