Bianca Drăgușanu, agresată în parcare de prietenul lui Alex Bodi! Ce făcea el în tot acest timp

Bianca Drăgușanu, agresată de prietenul lui Alex Bodi. Cum s-a petrecut tot?

Nou episod dramatic în viața Biancăi Drăgușanu! Nici bine nu a venit soarele pe strada ei după ce s-a împăcat cu Bodi că deja norii s-au năpustit asupra peisajului. Blondina a fost agresată de un prieten de-al afaceristului. Ce făcea partenerul ei în acest timp?

Bianca Drăgușanu, agresată de prietenul lui Alex Bodi. Cum s-a petrecut tot?

Probleme din nou în paradisul Biancăi cu Bodi! Un nou scandal s-a năpustit în jurul celor doi la foarte scurtă vreme după ce aceștia s-au afișat împreună ca un cuplu. Amintim că foștii soți s-au reîmpăcat zilele trecute, după ce pe 1 septembrie, dată în care sărbătoreau doi ani de relație, au susținut că se despart irevocabil. Zvonurile au continuat să curgă după separarea lor, în timp de Bodi s-a reîntors la Daria Radionova cu planuri serioase. Tânăra i-a pus o condiție, anume să meargă să-i ceară mâna de la părinții ei pentru a-i demonstra că relația lor va fi una serioasă. Ei bine, nu a fost să fie nici de data asta.

Acum, imagini șocante cu actuala iubită a lui Bodi vin în spațiul public. Un prieten de-al afaceristului o pocnește peste cap, ar actualul iubit o strânge de gât în văzul tuturor, într-o parcare. Momentele în care bărbatul a bruscat-o pe diva noastră au fost surprinse de paparazzi spynews.ro. Iată aici imaginile VIDEO!

Totul s-a petrecut într-un loc pe care cuplul îl frecventează. Îmbrăcată elegant și pregătită să întoarcă toate privirile din preajma localului unde se afla și nu numai, Bianca a fost inițial atenționată cu privire la ce urmează cu ajutorul comportamentului vizibil fluctuant al amicului lui Bodi, dar și al gesturilor agitate, ulterior ca aceasta să fie pusă într-o postură șocantă.

Bianca Drăgușanu, bruscată de unul din prietenii lui Alex Bodi (Sursa Foto: spynews.ro)
Bianca Drăgușanu, bruscată de unul din prietenii lui Alex Bodi (Sursa Foto: spynews.ro)

Acuzațiile lui Bodi aruncat în Bianca la despărțirea anterioară

Fosta asistentă de televiziune a fost bruscată și agresată de cel care a însoțit-o în parcare. În tot acest timp, fostul ei soț era prezent și o cuprindea cu brațele în timp ce rupea câteva vorbe cu cel care o dojenea, înainte ca și el să îi aplice același tratament. Până la acest moment, nu este cunoscut motivul scenei.

”A doua oară, când se plângea că n-are mașină cu care să circule, iar mi-a pus o parte din bani în cont și i-am dat mașina să o folosească. În timp ce eu eram în Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele și cheile de la mașină. Ea a făcut un contract fals, fără ca eu să fi semnat nimic și și-a înscris mașina pe numele ei. Eu nu am semnat nimic”
Alex Bodi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI