Bianca Drăgușanu, agresată în parcare de prietenul lui Alex Bodi! Ce făcea el în tot acest timp

Bianca Drăgușanu, agresată în parcare de prietenul lui Alex Bodi! Ce făcea el în tot acest timp
Bianca Drăgușanu, agresată de prietenul lui Alex Bodi. Cum s-a petrecut tot?

Nou episod dramatic în viața Biancăi Drăgușanu! Nici bine nu a venit soarele pe strada ei după ce s-a împăcat cu Bodi că deja norii s-au năpustit asupra peisajului. Blondina a fost agresată de un prieten de-al afaceristului. Ce făcea partenerul ei în acest timp?

Bianca Drăgușanu, agresată de prietenul lui Alex Bodi. Cum s-a petrecut tot?

Probleme din nou în paradisul Biancăi cu Bodi! Un nou scandal s-a năpustit în jurul celor doi la foarte scurtă vreme după ce aceștia s-au afișat împreună ca un cuplu. Amintim că foștii soți s-au reîmpăcat zilele trecute, după ce pe 1 septembrie, dată în care sărbătoreau doi ani de relație, au susținut că se despart irevocabil. Zvonurile au continuat să curgă după separarea lor, în timp de Bodi s-a reîntors la Daria Radionova cu planuri serioase. Tânăra i-a pus o condiție, anume să meargă să-i ceară mâna de la părinții ei pentru a-i demonstra că relația lor va fi una serioasă. Ei bine, nu a fost să fie nici de data asta.

Acum, imagini șocante cu actuala iubită a lui Bodi vin în spațiul public. Un prieten de-al afaceristului o pocnește peste cap, ar actualul iubit o strânge de gât în văzul tuturor, într-o parcare. Momentele în care bărbatul a bruscat-o pe diva noastră au fost surprinse de paparazzi spynews.ro. Iată aici imaginile VIDEO!

Totul s-a petrecut într-un loc pe care cuplul îl frecventează. Îmbrăcată elegant și pregătită să întoarcă toate privirile din preajma localului unde se afla și nu numai, Bianca a fost inițial atenționată cu privire la ce urmează cu ajutorul comportamentului vizibil fluctuant al amicului lui Bodi, dar și al gesturilor agitate, ulterior ca aceasta să fie pusă într-o postură șocantă.

Bianca Drăgușanu, bruscată de unul din prietenii lui Alex Bodi (Sursa Foto: spynews.ro)
Bianca Drăgușanu, bruscată de unul din prietenii lui Alex Bodi (Sursa Foto: spynews.ro)

Acuzațiile lui Bodi aruncat în Bianca la despărțirea anterioară

Fosta asistentă de televiziune a fost bruscată și agresată de cel care a însoțit-o în parcare. În tot acest timp, fostul ei soț era prezent și o cuprindea cu brațele în timp ce rupea câteva vorbe cu cel care o dojenea, înainte ca și el să îi aplice același tratament. Până la acest moment, nu este cunoscut motivul scenei.

”A doua oară, când se plângea că n-are mașină cu care să circule, iar mi-a pus o parte din bani în cont și i-am dat mașina să o folosească. În timp ce eu eram în Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele și cheile de la mașină. Ea a făcut un contract fals, fără ca eu să fi semnat nimic și și-a înscris mașina pe numele ei. Eu nu am semnat nimic”
Alex Bodi