Cum s-au împăcat, de fapt, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Au fost două cereri vitale

Cum s-au împăcat, de fapt, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Au fost două cereri vitale
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună? Negocierile dintre vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt în pline negocieri! Ce se întâmplă în relația unuia din cel mai controversat cuplu din showbiz-ul românesc și ce cereri vitale și-au adresat pentru a putea reîncepe relația?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună? Negocierile dintre vedete

Divorțul și ulterior despărțirea definitivă s-a transformat într-o nouă împăcare previzibilă deja. Cu toate că declarațiile Biancăi susțineau că ultima despărțire de Bodi este clar ultima, neavând de gând să se mai întoarcă vreodată la afacerist, acest lucru s-a întâmplat și de data asta. Ambii nu se lasă! Bianca i-a pus capac bărbatului, pentru că a reușit să pună mâna pe acesta chiar și când era în „tratative” cu familia Dariei Radionova în privința căsătoriei cu ea. Protagonișii celei mai răstălmăcite și încâlcite povești de amor au fost văzuți recent într-un mall din Capitală unde scenariul creionat de ei părea de vis.

Dar nu s-a terminat aici! Relația dintre cei doi se reinventează, astfel că de data asta fiecare și-a adus aportul în categoria condițiilor. Pe fondul geloziei, musculosul a cerut ca Bianca să-i șteargă pe toți reprezentanții sexului masculin de pe contul de Instagram, iar după cum se poate vedea acum singura excepție a rămas medicul ei estetician.

Mai mult decât atât, altă doleanță a afaceristului a fost ca milionarul turc, fost iubit al Otiliei Bilionera și Ioanei Filimon, să fie blocat pe rețelele de socializare, conform cancan.ro. Amintim că ultima oară vedetele au anunțat că se separă exact pe data de 1 septembrie, atunci când împlineau doi ani de relație.

Cereri stricte la reîncererea noii relații dintre Bodi și Bianca
Cereri stricte la reîncererea noii relații dintre Bodi și Bianca

„Am rămas puțin pasivă la ultimele întâmplări „

„Am o stare foarte bună, am rămas puțin pasivă la ultimele întâmplări din ultima săptămână, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Mă mai înțel și eu în privința omului, mă mai las influențată de anumiți oameni, îmi pare rău dacă greșesc. Mai bine greșesc eu, decât să greșească el”, a mărturisit Bianca în cadrul unei emisiuni, susținând că factorul care le dă permanent bătăi de cap este gelozia care vine din partea amândurora.

“Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, spunea fosta prezentatoare de televiziune la începutul lunii septembrie, când era decisă ca separarea de Bodi să fie definitivă, ca de alte dăți de altfel.