Bianca Drăgușanu, acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu. A răbufnit: ”Minte!”

Bianca Drăgușanu, acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu. A răbufnit: ”Minte!”
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, în scandal

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt în scandal. Cele două vedete își aruncă în public vorbe grele. Ce acuzații își aduc divele?

Bianca Drăgușanu sare la gâtul Claudiei :”Minte cu nerușinare”

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se află în plin scandal. Bruneta o acuză pe blondă că ar fi folosit replici indecente de față cu copiii ei. Bianca, însă, a venit cu replica în direct la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Dupa scurta relație care a existat între Gabi Băđălă și Bianca Drăgușanu, cea din urma a fost pusă la zid de fosta soție a afaceristului. Însă, Bianca nu a rămas nepăsătoare la acuzațiile ce i s-au adus și a venit de îndată cu replica.

Claudia Pătrășcanu a făcut afirmații la Xtra Night Show, dar și pe conturile sale de socializare, cum că Bianca Drăgușanu ar fi avut discuții indecente cu Gabi Bădălău în preajma copiilor lor, în perioada cât aceștia erau împreună. Reacția blondinei nu s-a lăsat mult așteptată. Ea a revenit cu replica și suține că bruneta ar minții.

”Minte cu o nerușinare și un teatru… Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca susține că nu a vorbit niciodată indecent cu Gabi Bădălău, în preajma copiilor lui.

 ”Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea. Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el (n.r Gabi Bădălău), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, departe de a fi încheiat

Între Claudia Pătrăscanu si Gabi Bădălău se duce o luptă de câteva luni pentru custodia celor doi copii ai cuplului. Lupta se duce atât în instanță, cât și în media, iar acuzațiile curg de ambele părți. Claudia își acuza fostul soț de faptul ca acesta ar consuma substanțe interzise si îi cerea să faca testul anti drog. Mai mult, bruneta aducea acuzații și legate de înclinatiile sexuale ale fostului partener.

Ea spunea că acesta ar fi atras de bărbați. Bineînțeles că afaceristul a negat, subliniind faptul ca îi plac femeile. Desigur că omul de afaceri poate justifica acest lucru prin nenumăratele relații pe care le-a avut cu mai multe domnișoare din showbiz.

Gabi Bădălău a fost implicat si cu Daniela Crudu într-o relație, tot de scurtă durată. Recent, bruneta a fost invitata la Xtra Night Show, emisiunea realizată de Dan Capatos la Antena Stars, unde a fost întrebată ce părere are despre orientările sexuale ale lui Gabi Bădălău. Bruneta a declarat că milionarul preferă doar femeile, cu toate ca fosta lui soție susține contrariul.

“Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a precizat fosta asistentă TV în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI