Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Ce explicație au dat fanilor revoltați și curioși

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Ce explicație au dat fanilor revoltați și curioși
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns la sentimente mai bune. Cei doi au fost surprinși împreună, la munte, pentru a celebra ziua unuia dintre băieții lor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut în weekend la munte, împreună cu copiii. Afaceristul a fost la ziua unuia dintre băiețeii săi. Primele declarații ale cântăreței despre întâlnirea de gradul zero.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte de dragul copiilor. Declarațiile cântăreței despre escapadă

În ciuda a tot ceea ce se petrece între ei, weekendul care tocmai ce a trecut i-a adus împreună, de dragul copiilor. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut împreună, la munte, alături de copiii lor, fiind ziua de naștere a unuia dintre băieți.

„A fost o escapadă pentru Nicolas. Am venit la munte și l-am sărbătorit! Ne-am văzut aici, Gabi a venit la munte, l-am sărbătorit împreună pe cel mic! Încă nu e ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte, la un moment dat trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru acești doi copii minunați. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor, a fost invitat!”, a spus cântăreața la Antena Stars.

Vedeta a mai declarat că nu a schimbat multe vorbe cu fostul soț în ziua în care s-au revăzut, dar au încercat să se comporte civilizat pentru copiii lor. Aceasta a mai povestit că l-a iertat de mult timp și speră că la un moment dat să fie prieteni, așa cum și-a dorit mereu după separare, pentru ca micuții lor să crească în armonie.

„Eu pe Gabi l-am iertat de mult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!”, a completat Claudia Pătrășcanu.

Alex Bodi a luat legătura cu Gabi Bădălău

Contactat de sursa menționată mai sus, Alex Bodi a confirmat că a avut loc o vizită cu o prietenă comună cu el și Gabi Bădălău, însoțită fiind de iubitul ei. Bodi a vrut să transmită un singur lucru, că nu simte niciun fel de ranchiună sau resentimente ori tristețe atunci când se vorbește despre Gabi Bădălău și de relația pe care acesta o are cu Bianca Drăgușanu, fosta lui soție. Așadar, întâlnirea cea de taină a avut ca scop marja de siguranță pe care Bodi și-a luat-o, dorindu-și ca la urechile lui Bădălău să ajungă informația corectă în ceea ce privește legătura sa cu fosta lui soție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI