Bianca Drăgușanu, atac subtil în București. Iar l-a luat la mișto pe Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, atac subtil în București. Iar l-a luat la mișto pe Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu, nou atac la adresa lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău pare să fie înconjurat. În timp ce războiul cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, scapă de sub control, femeia aducând acuzații incredibile împotriva sa, apelând la amanta care i-a stricat căsnicia, apoi la ajutorul lui Alex Bodi, disperată în căutare de dovezi prin care să-l scoată pe afacerist iresponsabil în fața instanței în lupta pentru copii, de cealaltă parte atacă și fosta iubită, Bianca Drăgușanu. Săptămâna trecută a fost patronată de replica divei, ”3 la 10 lei”, după ce milionarul a fost surprins cu mai multe femei la o petrecere, apoi și în ușa casei sale. A făcut ravagii, așa că a mai folosit-o și în alte contexte, deși cel recent s-a pliat mănușă, s-au declarat mulțumiți internauții. Astfel, deși în altă circumstanță, răspunsul său a amintit de noaptea de pomină a fostului partener.

Bianca Drăgușanu, atac la adresa lui Gabi Bădălău. Seria ”3 la 10 lei” continuă

„Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a fost replica blondinei după ce fotoreporterii l-au surprins pe Bădălău în jurul a trei doamne, în club, pe care spre sfârșitul serii le-a dus acasă la el.

Dar totul s-ar fi petrecut după despărțire. „Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, motiva Gabi Bădălău, fiind întrebat despre despărțirea de vedetă.

„Foame de leu?”

Apele s-au liniștit între cei doi după aceste declarații, însă, în timp ce au început să se întețească în ceea ce privește războiul cu fosta soție, Bianca a plusat. Seara trecută a publicat din nou mesajul ”3 la 10 lei” alături de un panou publicitar care i-a readus-o în memorie, poate și odată cu întâlnirea de grup a lui Bădălău.  

„Foame de leu? 5 bucătării, 200 de preparate”, este mesajul de pe panoul publicitar surprins de Bianca. ”#3 la 10 lei”, a completat ea, alăturând postării și un leu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI