Bianca Drăgușanu, accidentare în timp ce se afla la volan. Ce a pățit blonda

Bianca Drăgușanu, accidentare în timp ce se afla la volan. Ce a pățit blonda
Bianca Drăgușanu s-a accidentat în timp ce se afla la volan

Face ce face și ajunge din nou în atenția publicului, de această dată, însă, tot cu un subiect sensibil. Dacă recent am aflat că se află într-o situație delicată, fiind amenințată telefonic de un individ necunoscut, acum, diva a povestit că are unele probleme de sănătate, dar de care se îngrijește pentru a nu-i strica planurile.

Bianca Drăgușanu, din nou în probleme. S-a accidentat în timp ce se afla la volan

Bianca Drăgușanu a reușit să-și surprindă din nou fanii cu o veste neplăcută, afirmând pe Instagram că are probleme de sănătate. Întâmplarea care i-a schimbat programul zilei s-a petrecut în timp ce se îndrepta spre sala de sport. A făcut o mișcare greșită la volan și „s-a defectat”, după cum a deschis ea. Ulterior, a apelat la ajutor de specialitate, lucru pe care l-au văzut și admiratorii din mediul online, unde vedeta s-a afișat în timp ce era masată în zona care i-a provocat durere.

„În timp ce mă duceam spre sală am făcut o mișcare greșită în mașină și efectiv m-a defectat. Mi s-au stricat rotițele. Am sunat-o pe tanti Luci, care este și fizioterapeut și a venit să mă repare, pentru că nu există nimic care să mă poată opri să-mi fac toate activitățile pe care mi le-am propus într-o zi. Așadar, în acest moment are loc reparația mea. M-am speriat, dar mi-a trecut”, le-a spus Bianca Drăgușanu fanilor săi.

Nu duce lipsă de bani

Blondina face bani frumoși din afacerea sa cu haine, dar și din contractele de imagine. Ea și-a cumpărat un Bentley de 300.000 de euro imediat ce s-a întors din vacanța din Maldive, petrecută alături de noul iubit, Gabi Bădălău. Deși în presă s-a scris că automobilul ar fi fost primit cadou, fosta soție a lui Alex Bodi a contraatacat afirmând că și-a făcut singură acest dar.

Cu toții știm că îi place luxul, dovadă fiind bijuteriile pe care le poartă mereu. De pildă, aceasta a fost surprinsă recent de fotoreporterii Impact cu un ceas Hublot din aur roz, în valoare de 30.000 de euro plus inelele, brățările și cercerii de la purtător. De aici pleacă și o altă caracteristică. Femeie curajoasă și puternică după cum chiar ea se descrie, Biancăi nu îi este teamă să iasă din casă purtând aproape jumătate de milion de euro la ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI