Bianca Drăgușanu e o norocoasă. Ce a făcut, de fapt, Gabi Bădălău pentru ea, în Maldive

Bianca Drăgușanu e o norocoasă. Ce a făcut, de fapt, Gabi Bădălău pentru ea, în Maldive
Gabi Bădălău, gest romantic pentru Bianca Drăgușanu: ce a făcut pentru ea

„Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită, dar deocamdată nu e nimic între noi. Sunt un bărbat liber și asumat”, spunea Gabi Bădălău în urmă cu câteva zile. La scurt timp, și Bianca a comentat posibila idilă cu milionarul: „Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Nu e nimic mai mult între noi. Sunt o femeie singură și asumată”. Deși au încheiat în aceeași notă, subliind că niciunul nu se află într-o relație amoroasă, deci că ar putea să facă ceea ce doresc, totuși, au negat că ar fi împreună. Nu același lucru se poate observa în imaginile publicate de divă pe Instagram. Ba chiar blondina pare că i-a dat lumea peste cap afaceristului, lucru care se poate vedea din surprizele pe care aceasta le primește din partea bărbatului.

Bianca Drăgușanu i-a dat lumea peste cap lui Gabi Bădălău. Milionarul o răsfață în Maldive

Frumoasa blondină se răsfață ca o adevărată regină în vacanța din Maldive. Imaginile în care vedeta apare în costum de baie le taie răsuflarea bărbaților. Parcă plutind pe nisipul fin, aceasta și-a afișat mândră silueta, formele pieselor costumelor de baie purtate scoțându-i în evidență toate atuurile fizice.

Bineînțeles, o vacanță într-un asfel de loc nu are farmec dacă mergi singur. În cazul Biancăi, compania are un nume: Gabi Bădălău, care pare că o mulțumește pe blondină. Un detaliu foarte important care se poate observa din imaginile publicate de divă pe Instagram este zâmbetul.

Mai mult, pe lângă faptul că nu se uită la bani, milionarul dă dovadă și de romantism. El a cerut angajaților resortului în care sunt cazați să aranjeze camera și baia celor doi într-un mod inedit, cu inimioare și petale de trandafiri, semn că urmează o noapte de pomină. (Imagini în galeria foto)

Amândoi neagă idila 

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, spunea Gabi Bădălău.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a completat Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI