11 apr. 2024 | 09:59

Bianca Drăgușanu a fost dată în judecată de Alex Bodi. Afaceristul a oferit detalii neștiute

Monden
Bianca Drăgușanu a fost dată în judecată de Alex Bodi. Afaceristul a oferit detalii neștiute
Bianca Drăgușanu a fost dată în judecată de Alex Bodi. Afaceristul a dat detalii neștiute

Alex Bodi, lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu. Celebrul milionar a dat-o în judecată pe fosta soție, aducându-i acuzații grave acesteia. De ce s-a ajuns la un asemenea proces dificil și cu ce i-ar fi greșit blondina celui care acum se pregătește de nuntă cu Ema Uta.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ajuns în instanță

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au avut o relație de doi ani și jumătate, timp în care au decis să se și căsătorească, însă mariajul lor nu a fost deloc unul liniștit.

Vedetele au fost, de multe ori, protagonistele unor scandaluri de zile mari și au ocupat prima pagină a tabloidelor cu povestea lor de iubire ciudată. Când au ajuns la capătul puterilor, au decis să divorțeze, dar lucrurile au mers din rău în mai rău.

Era cunoscut faptul că blondina îl dăduse în judecată pe fostul soț, pe care îl acuza de violențe și agresiuni repetate. Aceasta a apărut, la un moment dat, cu semne pe corp, care s-ar fi dovedit a fi din cauza unor intervenții estetice.

Puțini știu, însă, că și Alex Bodi a chemat-o pe Bianca în instanță. Acesta a fost deranjat de acuzațiile false pe care ea i le-a adus, motiv pentru care a vrut să i se facă dreptate. A lăsat totul în grija avocaților, pentru că nu vrea să mai aibă legătură cu trecutul, și speră că aceștia vor demonstra nevinovăția lui.

„Din moment ce declarațiile ei nu au fost veridice…cum se numește declarația care nu e adevărată? Există o pedeapsă. Acum nu știu cât va dura, ce se va întâmpla, ce au făcut avocații mei la momentul respectiv. Eu nu mai trăiesc în trecut și de aia nu vreau să-mi aduc aminte de anumite persoane…

A declarat și de alte persoane (n.r că nu ar fi ceea ce pretind) și ele au depus plângere penală. Eu m-am oprit atunci. Nu vreau să fac rău, mai ales pe nedrept…E urât. Nu vreau să zic că sunt un om bun, nu sunt așa rău cum crede lumea. Sunt rău doar atunci când îmi este amenințată familia sau atentează cineva la ce iubesc eu.’, a declarat Alex Bodi, în cadrul podcast-ului realizat de Bursucu.

Alex Bodi, denigrat de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a mărturisit că nu vrea să facă rău nimănui pe nedrept, dar nici nu are de gând să lase lucrurile să treacă pe lângă el. Dacă vede că cineva i-a greșit, va face tot posibilul ca acea persoană să plătească pentru faptele ei.

Afaceristul spune că fosta lui soție a încercat să îi distrugă imaginea și a și reușit. L-a acuzat de agresiuni și a ieșit public cu niște imagini ce ilustrau, de fapt, urmele cu care se alesese după o serie de intervenții estetice.

Nu regretă nimic din ce a trăit până cum, dar speră că avocații lui vor dovedi că nu a avut niciodată un comportament agresiv față de Bianca Drăgușanu. Are nevoie doar de liniște și spune că nu vrea să mai apară în public, pentru că nu se consideră o vedetă sau influencer.

„Da, cu siguranță imaginea mea a fost stricată (n.r după certurile cu Bianca Drăgușanu apărute în presă). Dar au fost învățături de minte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că momentul în care mă aflu acum…ce bine e!

Nu de asta nu am mai vrut să apar, ci pentru că nu sunt vreun influencer, vreun artist, nu sunt vreo vedetă. Noi nu suntem vedete, suntem figurine. Eu niciodată nu m-am considerat vedetă, că am apărut la televizor.’, mai spune omul de afaceri.

Milionarul este fericit acum alături de Ema Uta, pe care a cerut-o în căsătorie recent și alături de care visează la o familie. A fost o ceremonie specială, cu un decor pe măsură și se gândesc acum să își unească destinele, după trei ani de relație, cu bune și rele.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro