Cum a ajuns Alex Bodi să plătească „taxă de șmecherie”. Cine și de ce încasează de la fostul soț al Biancăi Drăgușanu 100.000 de euro pe an

Cum a ajuns Alex Bodi să plătească „taxă de șmecherie”. Cine și de ce încasează de la fostul soț al Biancăi Drăgușanu 100.000 de euro pe an
Problemele lui Alex Bodi cu legea se adâncesc

Alex Bodi, fostul soț al blondei Bianca Drăgușanu, se pare că în afară de problemele cu legea, mai nou, are probleme și cu „prietenii”. Nu de puține ori afaceristul s-a afișat pe rețelele de socializare alături de membrii ai unor clanuri periculoase de interlopi. Pentru o vreme a mers totul ca pe roate, dar surse spun că lucrurile s-ar fi înrăutățit între Alex Bodi și amicii săi.

Problemele lui Alex Bodi cu legea se adâncesc

Fostul soț al blondinei Bianca Drăgușanu, după ce a fost părăsit și de voluptoasa rusoaică Daria Radionova, se pare că are și mai mari probleme cu legea. Pe 11 octombrie judecătorii îi dădeau o sentință de arest lui Alex Bodi, pentru 30 de zile, numai că acesta nu s-a prezentat în arestul poliției. Ca urmare s-a emis un mandat de aducere pe numele acestuia. Dar înainte ca acest lucru să se întâmple, Alex Bodi își lua prin surprindere urmăritorii cu un live pe rețelele de socializare în care îi anunța de ceea ce se întâmplă în aceste zile cu el.

„Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din faptul că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul. Nu a fost vorba de nimic.

Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale. Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum un avertisment sau un arest la domiciliu. O să trecem și peste asta, am trecut peste altele mai grele. Partea proastă e că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.”, anunța Alex Bodi.

Afaceristul plătește bani grei pentru „prieteni”

Noile probleme cu legea se pare că nu sunt singurele pe care acesta le are. Nu de puține ori Alex Bodi posta pe rețelele de socializare imagini alături de prietenii săi. Aceștia nu erau nimeni alții, decât membrii unei grupări interlope din București, clanul „Caranilor”.

Afaceristul participa des la tot felul de petreceri alături de șeful grupării, Costel, și ulterior publica pe net poze cu acsta. Surse apropiate șefului clanului „Caranilor” spun că acsta s-ar cam fi supărat și la un moment dat i-a cerut lui Alex Bodi o taxă pe șmecherie în valoare de 100.000 de euro, dar și plata leasing-ului la mașina șefului de clan, un bolid în valoare de peste 150.000 de euro.

”A devenit mai impulsiv. I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei.

Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit una dintre surse celor de la Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI