Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu. Niciodată nu s-a mai văzut așa ceva

Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu. Niciodată nu s-a mai văzut așa ceva
Declaratii incredibile. Bianca Drăgușanu i-a dat replica Oanei Zăvoranu

Face ce face şi ajunge mereu să fie în dispută cu cineva. După ce a fost jignită de fosta soţie a lui Pepe, Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu. Niciodată nu s-a mai văzut așa ceva!

Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu Oanei Zăvoranu

După ce a fost atacată pe Instagram de Oana Zăvoranu, Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe brunetă. Aşa cum ne-a obişnuit, blondina spune lucrurilor pe nume, indiferent despre cine este vorba. Aceasta nu a avut nicio reţinere în a-i da replica fostei soţii a lui Pepe. Se pare că fosta iubită a lui Alex Bodi s-a simţit jignită de felul în care a fost poreclită de către actriţa din “Sacrificiul” – “Bianca Buzilă”, motiv pentru care a postat, pe contul său de Instagram un mesaj adresat acesteia.

”Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja.

Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu: “Vreau să mă laşi în pace”

De asemenea, în mesajul publicat la Story, Bianca Drăgușanu o roagă pe Zavo să o lase în pace.

“Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii”, a mai precizat fosta soţie a lui Victor Slav.

La cum o ştim pe Oana Zăvoranu, puţine sunt şansele ca acest “război” să se încheie aici. Cu siguranţă, bruneta îi va da replica blondinei cât de curând. De câteva săptămâni, şi-a transformat paginile de pe reţelele de socializare în adevărate “ringuri de luptă”. Actriţa ia la rost toate vedetele din România şi le desfiinţează pe rând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI