Bianca Drăgușanu a luat decizia radicală. Acum e clar, în ce lux stă după despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a luat decizia radicală. Acum e clar, în ce lux stă după despărțirea de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu l-a uitat complet pe Alex Bodi. Stă într-o casă luxoasă şi este răsfăţată de un milionar

Deşi toată lumea se aştepta ca după despărţirea de Alex Bodi să ia o pauză, Bianca Drăgușanu a luat decizia radicală. Stă în lux şi este răsfăţată de unul dintre cei mai de temut bărbaţi din lume.

Cu cine locuieşte acum Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a luat decizia radicală după despărţirea de Alex Bodi. Afaceristul din Mediaş este istorie pentru vedetă, iar interviul oferit celor de la Antena Stars este dovada clară. Blondina stă în lux şi este răsfăţată chiar de milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Se pare că cei doi formează un cuplu deja, dacă este să ne luăm după cele spuse de bărbat.

”Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia pentru afaceri. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este doar viaţa unui bărbat adevărat”, a spus Cengiz Şıklaroğlu.

Cunoscut pentru luxul din casa sa, animalele sălbatice pe care le are şi bolizii de milioane de euro, acesta este o celebritate şi în Turcia. Întrebat de echipa de filmare dacă poate vedea locuinţa superbă, acesta a răspuns fără ezitare.

“Bianca să vă arate. Este casa ei”, a fost replica bărbatului.

Desigur, cei doi au fost întrebaţi şi care este, de fapt, legătura dintre ei. Deşi Bianca l-a rugat să spună adevărul. Cengiz Şıklaroğlu a evitat să vorbească despre acest aspect, însă a dorit să mărturisească faptul că este o femeie diferită de cele pe care le-a cunoscut până acum.

“Oh, o întrebare aş̧a de grea! Atât de greu e… Bianca este diferită. Bianca este o româncă periculoasă”.

Cine este Cengiz Şıklaroğlu

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci, Cengiz Şıklaroğlu nu este străin de frumuseţile României. Acesta a mai avut relaţii cu Ioana FIlimon, dar şi cu Otilia Bilionera. Deşi are o viaţă plină de lux, dar şi controversată fiind invidiat de mulţi, acesta a trăit, în urmă cu doar câţiva ani o adevărată dramă.

Soţia sa însărcinată şi-a pus capăt zilelor după ce bărbatul a fost condamnat la închisoare în Rusia, pentru mai mulţi ani. Gestul femeii l-a marcat pe viaţă, motiv pentru care nu a mai avut nicio legătură amoroasă serioasă.

“Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu merităm”, a scris bărbatul, recent, pe contul de Instagram.

Acum, pare să încerce să îşi refacă viaţa alături de Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI