Bianca de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față. Reacția care nu mai lasă loc de interpretări

Bianca de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față. Reacția care nu mai lasă loc de interpretări
Bianca Comănici a dat cărțile pe față

Se pare că pentru concurenții de la ”Puterea Dragoste” este din ce în ce mai greu să formeze o relație. Lucrurile nu sunt așa de roz nici pentru cuplul format din Mariana și Cristi Comănici, fratele Biancăi.

Bianca de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față

Fosta câștigătoare de la ”Puterea Dragostei” a discutat despre situația dintre fratele ei și Mariana. De când a revenit în casă, Cristi a încercat să se apropie mai mult de Mariana, reluând prietenia pe care a legat-o cu aceasta înainte să plece din concurs.

Cristi a fost ținut mereu în șah de Mariana, care nu i-a dat niciodată un răspuns clar. Acest lucru l-au observat și telespectatorii ”Puterea dragostei”, devenind iritant pentru cei care îl susțin pe fratele Biancăi Comănici.

Bianca este deranjată de felul în care Mariana gestionează relația cu fratele ei

Bianca Comănici este deranjată de felul în care Mariana gestionează relația cu fratele ei și asta pentru că el este cel care poate avea de suferit pe termen lung. Bruneta este de părere că nu este normal modul în care Mariana alege să îl ducă cu zăhărelul pe Cristi.

”Mariana nu vrea o relație cu fratele meu. Eu i-am zis să se orienteze către altcineva, că deja e obositor. Cum să mă explic, la o fată nu există chestia asta că dacă nu te place acum e posibil să te placă pe viitor, la băieți se mai întâmplă. Când o fată zice nu atunci e nu.

M-aș fi bucurat ca Mariana să îi spună în fața că nu vrea să fie cu el fără să îi dea speranțe. El oricum își face filmele lui în cap. Nu pot să zic că nu se potrivesc. Mi-s dragi așa împreună…

Fratelui meu cred că îi trebuie o femeie care să îl domine, iar Marianei îi trebuie un bărbat care să o domine. Din cauza asta cred că nu se potrivesc cei doi”, a declarat fosta câștigătoare a emisiunii Puterea dragostei pentru Fanatik.ro.

Bianca Comăneci, atac la adresa Marianei

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Bianca a fost deranjată de atitudinea Marianei, deoarece aceasta a ales să socializeze cu Rareș, în contextul în care Cristian Comănici îi declarase că are sentimente puternice pentru ea.

Fosta concurentă a criticat-o pe Mariana spunându-i că nu a procedat deloc bine și că ar fi trebuit să rupă orice legătură fratele ei, nu să îi dea speranțe false.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI