Benone Sinulescu, externat din spital. Ce se va întâmpla cu el acum. Vești de ultimă oră EXCLUSIV

Benone Sinulescu, externat din spital. Ce se va întâmpla cu el acum. Vești de ultimă oră EXCLUSIV
Benone Sinulescu, externat din spital.

Artistul Benone Sinulescu a fost externat azi din spitalul Județean Arad. Acesta a fost internat vreme de două săptămâni la Urgență, după ce a fost găsit căzut în casă în stare de inconștiență de către soția lui, Elena. Ce ne-a declarat soția acestuia, dar și directorul medical al Spitalului Judeţean Arad.

Benone Sinulescu, externat din spital

Astfel, Benone Sinulescu a fost internat în 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, acolo unde a fost supus mai multor seturi de analize medicale. Amintim că după ce a căzut inconștient în casă, artistul a fost dus de către soția sa la un centru de îngrijiri paleative.

Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului a alertat opinia publică, susținând faptul că starea maestrului se înrăutățise, el fiind transferat ulterior la secția UPU a Spitalului Județean Arad.

După două săptămâni de îngrijiri, medicii Spitalului Județean din Arad au hotărât să-l externeze pe artist, chiar dacă la un moment dat se pusese problema unei intervenții chirugicale. Impresarul Ionuț Pavel a spus că chiar Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, dar ea a refuzat.

„Benone este acasă de câteva ore şi e conştient şi întremat!”; a sunat singura declaraţie pe care partenera de viaţă a lui Benone Sinulescu a dorit să o facă, în exclusivitate pentru Playtech.

Ea s-a scuzat că nu ne poate oferi mai multe amănunte, dând vina pe nişte musafiri cu totul neaşteptaţi.

La rândul său, directorul medical al Spitalului Judeţean Arad, medicul Lenuţa Timiş, ne-a declarat că Benone Sinulescu a părăsit joi spitalul într-o situaţie mult diferită faţă de cea în care sosie în după-amiaza zilei de sâmbătă, 10 iulie.

„Pacientul a plecat de la noi într-o situaţie mult mai bună decât a sosit. De acest lucru pot să vă asigur”, a declarat ea pentru Playtech.ro. Ea a adăugat că pe toată şederea sa în spital, lui Benone Sinulescu i s-au făcut o serie de analize, fiind consultat inclusiv de către medici de la secţia de Cardiologie.

„Nu s-a impus niciun fel de intervenţie pe tema asta. Pe toată durata şederii pacientului Benone Sinulescu la noi a fost conştient şi cooperant”, a mai spus medicul Lenuţa Timiş.

Ce a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu

La rândul său, Ionuț Pavel s-a arătat uimit de faptul că medicii din Spitalul Județean Arad au decis să-l externeze după doar două săptămâni pe maestru.

“Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.

Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel, în exclusivitate, pentru Click!

În plus, profesorul Anton Hadăr, un bun prieten al lui Benone Sinulescu, a spus că soţia artistului ar fi dorit ca medicii de la Arad să-l mai ţină în spital.

“Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună.

S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a spus Anton Hadăr, pentru România TV.

Amintim că Benone Sinulescu suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are grave probleme cu inima.

Urmăriți Playtech.ro și pe