16 iul. 2021 | 12:52

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu aseară, în spital. Informații de ultimă oră despre starea lui

Monden
Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu aseară, în spital. Informații de ultimă oră despre starea lui
Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu aseară, in spital

Artistul Nicolae Datcu a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre starea de sănătate a bunului său prieten, Benone Sinulescu, pe care mărturisește că îl știe de-o viață.

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu aseară, în spital

El a spus că îi cunoaște familia lui Benone Sinulescu de la vârsta de 16 ani și că chiar ieri a vorbit cu soția maestrului, Elena, care i-a dat amănunte despre starea lui de sănătate, acesta fiind internat în spital. Mai mult decât atât, el o consideră pe soția lui Benone Sinulescu un om minunat, spunând că între artist și soția sa mereu a existat dragoste.

”Aveam 16 ani, eram vecin de bloc cu familia Sinulescu. Doamna Leni este un om minunat. Am auzit niște chestii, am ramas uimit despre ce s-a scris despre doamna Leni. Sunt o familie minunata. Se iubesc, se vede că se potrivesc. Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”, a spus artistul de muzică populară Nicolae Datcu, azi, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Amintim că Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, este internat în continuare la Spitalul Județean din Arad de încă de sâmbătă, 10 iulie, și se află sub stricta supraveghere a medicilor.

Artistul, internat în spital din data de 10 iulie

De altfel, colega sa de breaslă Saveta Bogdan a mărturisit, în cadrul unei emisiuni televizate, faptul că artistului i-a fost făcut un RMN special marți, 13 iulie, iar doctorii așteaptă rezultatele analizelor pentru a vedea dacă artistul poate fi supus sau nu unei intervenții chirurgicale urgente.

„Ultima dată ne-am întâlnit în Maramureș, acum doi ani în urmă. El era un coleg extraordinar, un om cu mare suflet, sunt informată ffoarte bine de la un prieten de familie, i s-a făcut RMN si așteaptă rezultatele să vadă ce se întâmplă”, a declarat Saveta Bogdan într-o emisiune de televiziune.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, cel care a și făcut public faptul că Benone Sinulescu are probleme de sănătate, a explicat despre ce RMN este vorba și ce așteptări au medicii de la aceste rezultate ale analizelor:

„Da, un RMN mai elaborat, cu substanță de contrast și o angiogramă, dacă medicii operează acea carotidă, să știe cum să … Maestrul e în spital, e bine acum, nu vreau să pun presiune mai multă decât s-a spus până acum. Nu e în cele mai roz condiții de sănătate, știu că există comunicare”, a spus Ionuț Pavel despre starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
A murit un celebru actor din Game of Thrones. Nu s-a mai putut face nimic
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
A MURIT marele actor. România plânge: Am fost atinşi de inima şi lumina lui
Capital.ro
Trucul WhatsApp pentru a afla locația în care se află o persoană, fără ca ea să știe
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro