Bebelușul unic în lume. Ce au descoperit medicii în corpul lui, în plină pandemie de Covid-19

Bebelușul unic în lume. Ce au descoperit medicii în corpul lui, în plină pandemie de Covid-19
Bebelusul unic in lume. Ce au descoperit medicii in corpul lui

Lumea medicală se află în fața unui nou examen oferit de natură. S-a născut bebelușul unic în lume. Ce au descoperit medicii în corpul lui, în plină pnademie de Covid-19 este absolut surprinzător. Cazul a devenit obiect de studiu și s-a înregistrat într-una dinte cele mai dezvoltate țări de pe planetă.

În Singapore a venit pe lume un bebeluș total atipic. Medicii și-au dat seama de asta după ce i-au văzut analizele. Acum, cercetătorii studiază atent cazul neobișnuit.

Bebelușul unic în lume. Ce au descoperit medicii în corpul lui în pandemie de Covid-19

Un copil, care a fost adus pe lume de o tânără infectată în trecut cu noul coronavirus, i-a surprins total pe medicii din KK Women’s and Children’s Hospital. Specialiștii au descoperit anticorpi pentru coronavirus în corpul nou-născutului. Până acum, o astfel de situație nu s-a mai înregistrat, iar oamenii de știință vor să scoată totul din această descoperire.

Până acum, singurele certitudini ale medicilor sunt că femeile însărcinate pot dezvolta forme grave ale noului virus. Nu se știe cu exactitate dacă mamele pot transmite virusul către copiii lor.

Cercetările sunt în plină desfășurare, iar medicii încearcă să descopere dacă anticorpii au fost transmiși în perioada sarcinii. De asemenea, la finele studiului vom afla și cât de eficienți sunt anticorpii descoperiți în trupul micuțului.

Confuzie totală generată de transmiterea Covid-19 între mame și copii

Mai multe state ale lumii au inițiat cercetări referitoare la felul în care noul coronavirus se poate transmite între mame și propriii copii. Nimeni nu a ajuns, până acum, la rezultate concludente. În timp ce chinezii spun că transmiterea covid-19 în timpul sarcinii se poate face doar în cazuri rare, italienii îi contrazic.

Un studiu recent realizat de o echipă de medici italieni au ajuns la concluzia că mamele le pot transmite copiilor lor Covid-19. Alți oameni de știință au dovedit că noul virus poate ajunge în organismul celor mici prin itermediul alăptării. Un micuț hrănit la sân de o mamă care are Covid-19, are toate șansele să se infecteze.

Așadar, bebelușul unic în lume a devenit obiect de studiu pentru medicii de pretutindeni. Ce au găsit medicii în corpul lui, în plină pandemie de Covid-19, este considerată o minune a naturii. Se pare că micuțul a venit pe lume cu anticorpi împotriva infectării cu noul coronavirus la purtător.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe mai departe cu acest caz de-a dreptul fascinant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI