Băutura din casa ta care spală rosturile de gresie și faianță. Truc genial pentru curățenie

Băutura din casa ta care spală rosturile de gresie și faianță. Truc genial pentru curățenie
Curăță rosturile de gresie și faianță cu o băutură ieftină

O băutură pe care majoritatea oamenilor din lume o adoră îți sare în ajutor când vine vorba despre curățenia casei. Cu siguranță o ai și tu chiar acum în frigider, iar cei mici abia dacă vor să se despartă de ea în special la masa de prânz. Sucul celebru te ajută să speli foarte bine rosturile de gresie și faianță. Poți să renunți fără grijă la produsele scumpe din supermarket-uri! Iată mai multe detalii despre trucul pentru curățenie pe care trebuie să îl știe toate gospodinele!

Truc util pentru casă: cum să cureți rosturile de gresie și faianță cu o băutură?

Soluțiile din comerț pare că nu dau roade uneori, iar pe lângă faptul că îți pierzi timpul cu ele și nu reușești să faci curățenie așa cum vrei, pierzi și banii pe care i-ai lăsat la magazine.

Multe dintre gospodine sunt extrem de atente la detalii, mai cu seamă dacă în locuință există și copii mici care stau mai mult pe jos atunci când se joacă sau învață să meargă.

Gresia și faianța poate sunt curățate corect, dar sigur îți scapă și ție murdăria dintre rosturi. Bacteriile și mizeria se adună în locurile mici. Există totuși o variantă simplă și ieftină pentru ca podeaua ta să arate spectaculos.

Știm cu toții că băuturile carbogazoase sunt o bombă cu ceas pentru organismul nostru, motiv pentru care specialiștii nu le recomandă. Multe studii au demonstrat de-a lungul timpului efectele nocive ale sucurilor asupra organelor noastre.

Cu toate astea, ele pot să fie utile în alte scenarii, adică la curățenia casei. Sucul celebru și dulce de culoare neagră te scapă rapid de murdăria dintre rosturile faianței și gresiei.

Cum trebuie să procedezi?

Aciditatea lui este ideală pentru petele de pe articolele de uz casnic. Lasă câteva picături din băutura menționată pe zonele dorite, ulterior freacă fiecare colț cu o periuță de dinți veche.

Șterge la final cu un mop sau o cârpă umedă și o să observi diferența. Poți să folosești același truc dacă ai scăpat ulei pe jos sau dacă ai câteva pete deloc estetice pe aleea din curtea casei tale.

Mai mult decât atât, poți uita de petele de cerneală sau urmele de pix care ajung pe covor sau pe alte obiecte din casă dacă folosești sucul acidulat. Pune băutura pe pată și șterge bine. Lasă 1-2 minute să acționeze, ulterior șterge din nou cu apă și săpun.