Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Ce ingredient din bucătăria ta ține bătrânețea la distanță

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Ce ingredient din bucătăria ta ține bătrânețea la distanță
Leacul zilei cu Lidia Fecioru

Punem pariu că nu știai asta. Lidia Fecioru îți spune care este ingredientul din bucătăria ta care ține bătrânețea la distanță. Ce trebuie să mănânci în fiecare zi pentru a te menține veșnic tânăr și sănătos. E vorba despre un aliment pe care toți românii îl au, deja, în cămara lor.

Leacul zilei cu Lidia Fecioru

Controversata Lidia Fecioru a revenit cu noi sfaturi utile pentru viață în cadrul emisiunii „Leacul zilei”. Specialistul a dezvăluit unul dintre cele mai mari mistere ale lumii: cum să ne menținem sănătoși și veșnic tineri. Secretul constă în cristalizarea orezului. Acest remediu este benefic pentru organism și ne ajută la curățarea eficientă a intestinelor.

„O să vă dau un sfat împotriva îmbătrânirii și de întreținerea sănătății. Se ia orez atâtea linguri ce vârstă avem, se pun într-un borcan și turnăm apă clocotită peste. Îl lăsăm să se răcească, apoi băgăm la frigider. De dimineață scurgem apa și scoatem o lingură de orez cu vârf și îl punem la fiert în apă, 3-4 minute.

Și apoi îl mâncăm. Bobul de orez rămâne ca un cristal. Acest orez nu se absoarbe în stomac, ci în intestin și scoate de acolo toate rezidurile. Este foarte bun pentru a ne menține sănătoși și tineri. Mâncăm dimineața pe stomacul gol și să încercăm să nu mâncăm 3 ore ca să poată să acționeze. Mâncăm câte zile avem orez în borcan. E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit” a declarat Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Cum scapi de sindromul inimii închise

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că oamenii pot muri de „inimă rea”, dacă nu-și rezolvă blocajul emoțional din propriile lor suflete. Specialistul susține că toți trebuie să avem grijă de noi și să nu neglijăm acest aspect.

Problemele nu trebuie lăsate nerezolvate, iar inima nu trebuie închisă pentru o nouă iubire, chiar dacă aceasta a fost dezamăgită anterior.

„Noi trăim nişte frustrări şi nu mai vezi oameni să se bucure, toţi trăiesc cu frică, să nu se atingă de celălalt şi uşor-uşor ne închidem sufletul. Am dezvoltat nişte fobii, nişte frustrări pentru că nu putem fi noi. Nu ne putem trăi dorinţele, viaţa şi asta e foarte important. Majoritari acum sunt cei care au acest sindrom. Să nu fugim de noi şi să recunoaştem că avem această problemă acum.

Poate că şi eu, care sunt foarte puternică şi pot să trec peste foarte multe lucruri, am momente şi aceste stări. Mă trezesc că le am şi îmi vine să stau mai mult în casă şi îmi vine să zic: Nu mai pot! Şi îţi vine să iei un somnifer, să dormi şi să speri că atunci când te trezeşti să fie mai bine.

Dacă stăm numai să ne plângem nu ajungem nicăieri. Poate doar la psiholog sau la psihatru. Dacă ai posibilitatea să vorbeşti cu un prieten, să îl suni, lucrurile astea ar trebui să fie scoase din noi, câte puţin. Nu va veni nimeni să te întrebe nimic şi nici nu ne întreabă. Dacă nu te mişti tu, să te impulsionezi, să poţi supravieţui, nu ai cum să treci peste”, a declarat Lidia Fecioru, acum ceva timp, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI