08 sept. 2023 | 19:27

Bărbatul din showbiz-ul din România care o vrea de nevastă pe Simona Țăranu, prezentatorea Digisport: „Știu că e căsătorită”

Monden
Bărbatul din showbiz-ul din România care o vrea de nevastă pe Simona Țăranu, prezentatorea Digisport:
Barbatul din showbiz-ul din Romania care o vrea de nevasta pe Simona Taranu, prezentatorea Digisport Stiu ca e casatorita

Radu Țibulcă a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul podcastului ”La Măruță” . Creatorul de conținut a spus cine este vedeta care i-a furat inima și cu care s-ar căsători. De asemenea, acesta a vorbit și despre alți creatori de conținut.

Ce crede Radu Țilbucă despre Cristina Ich?

Radu Țibulică este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online. Recent, îndrăgitul jurnalist a făcut o serie de declarații care i-a uimit pe fanii acestuia. Creatorul de conținut a dezvăluit care sunt lucrurile care-l deranjează la Cristina Ich.

„Nu că aș fi un diplomat, ci un realist. Overthinkeră, cum se zice în română, gândește mult prea departe și prea mult, impulsivă..e cam impulsivă, da, și uneori cred că este prea bună, are o chestiune..e de o bunătate atât de mare încât cei din jurul lor pot folosi asta în dezavantajul ei. Prost de bun, da”.

Citește și: Plecare surpriză de la Kanal D. Vedeta a făcut anunțul neașteptat, a explicat de ce părăsește trustul

Vedeta care i-a furat inima

Totodată, Radu Țilbucă a fost sincer și a declarat că la un moment dat a fost îndrăgostit de o celebră prezentatoare de la DigiSport. Este vorba, mai exact, de Simona Țăranu.

De ce vedetă din showbiz-ul românesc ai fost îndrăgostit?

„Simona Țăranu, dar are bărbat, e măritată”

Citește și: Și-a dat demisia de la Kanal D! Postul tv din Romexpo pierde o vedetă îndrăgită

În momentul în care a fost întrebat cu ce vedetă din showbiz s-ar însura, Radu Țibulcă a oferit același răspuns. În plus, creatorul de conținut a motivat răsunsul și a susținut că era îndrăgostit de ea încă de când era mic. Mai mult, se pare că prezentatoarea de televiziune era motivul pentru care acesta urmărea știrile sportive.

„Da, tot Simona, dar e măritată deja, ar trebui să nu mai fie ca să mă însor eu cu ea”

La un moment dat, Cătălin Măruță i-a adresat următoarea întrebare: O specie de extratereștrii invadează planeta și singura opțiune este să repopulezi o planetă nepopulată. Trebuie să alegi cu cine pleci. Cristina Ich, Carmen Grebenișan sau Anisia Gafton. Radu Țilbucă nu a stat pe gânduri și a mărturisit că ar face acest lucru alături de Carmen Grebenișan.

„Eu cu Christina Ich am trăit în casă, crede-mă, trăind în același acoperiș am trăit multe disensiuni, unul se culca târziu, altul prea devreme, ne certam din orice chestie măruntă. Dar Carmen Grebenișan clar. Cu Cristina m-as certa că e planeta prea mică, prea mare, iar cu Anisia aș râde prea mult”.

Citește și: Cine este Cristina Ich, fosta iubită a lui Alex Pițurcă. Cei doi au şi un copil împreună. Ce regret are modelul

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro