Și-a dat demisia de la Kanal D! Postul tv din Romexpo pierde o vedetă îndrăgită

Și-a dat demisia de la Kanal D! Postul tv din Romexpo pierde o vedetă îndrăgită
Si-a dat demisia de la Kanal D Postul tv din Romexpo pierde o vedeta indragita

Veste tristă pentru fanii Kanal D. Una dintre cele mai îndrăgite și populare vedete ale celebrului post de televiziune din Romexpo și-a încheiat contractul de muncă. Cine este cel care a demisionat de la Kanal D. Admiratorii săi au rămas impresionați.

Cine este vedeta de la Kanal D care tocmai și-a dat demisia

Kanal D a pierdut una dintre cele mai importante vedete ale trustului. Faimosul actor din serialul Mondenii Radu Țibulcă și-a reziliat contractul cu postul de televiziune.

După doi ani și jumătate de când a făcut parte din familia de vedete de la Kanal D, unul dintre matinalii stației Radio Impuls și-a anunțat demisia pe rețelele de socializare.

Radu Țibulcă și-a anunțat fanii de pe Facebook, cu emoție în glas și în scris, că părăsește trustul. Jurnalistul a declarat pentru Pagina de Media că nu se va mai implica în proiecte ale altor posturi TV sau de radio, obiectivul său principal fiind cel de a se dedica proiectelor sale online.

„Astăzi, după doi ani și jumătate, aventura mea la Kanal D și Radio Impuls tocmai ce-a ajuns la final! Se încheie o perioadă agitată dar foarte frumoasă, cu multe amintiri plăcute, cu multe lucruri faine realizate și cel mai important, cu mulți oameni pe care mă bucur nespus că i-am întâlnit!

În acești ani am învățat o grămadă de lucruri mișto, am evoluat atât profesional cât și social și tind să cred că m-am maturizat cu adevărat! Iar pentru toate aceste lucruri le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din povestea mea de-aici. Și celor care m-au plăcut dar și celor cărora le-am fost mai antipatic!

Serialul Moldovenii continuă în mediul online

Deși a demisionat de la Kanal D, Radu Țibulcă spune că serialul de succes Moldovenii va continua să ruleze pe canalele online. Jurnalistul a făcut o reverență virtuală în fața urmăritorilor săi, mulțumindu-le pentru sprijinul acordat în toți acești ani.

Deși mă bucur nespus de faptul că de-acum voi avea suficient timp la dispoziție pentru a mă ocupa de proiectele pe care le tot plănuiam, despărțirea asta, deja îmi stârnește nostalgie. Iar dacă va fi vreodată să mă întorc, o voi face cu cel mai mare drag!

Nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc vouă, celor care ați urmărit “Moldovenii” și ați ascultat Radio Impuls! Voi sunteți motorul principal al motivației mele de a face lucruri! Mă înclin!”, a scris Radu Țibulcă pe pagina sa oficială de Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe